Nova, lagana formulu Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protectora trenutno stvara prirodnu, blistavu kožu, ujednačenog tona. Usto, koža je hidratizirana, zaštićena i srednje prekrivena

clinique cc superdefense colour correcting skin protector

Skraćenica CC znači "colour correcting" (ispravljanje tona kože) čiju su tehnologiju usavršili Cliniqueovi znanstvanici, a koja upija svjetlost u cilju postizanja blistavosti i zdravog izgleda kože. Optičke čestice multidimenzionalno raspršuju svjetlost kako bi se ujednačio ton izgled kože. Siva, pepeljasta koža postaje blistavija i svjetlija, žuta umorna koža pretvara se u sjajnu kožu boje breskve, a crven ton kože je neutraliziran. Nesavršenosti kože su trenutno ispravljene, a koža izgleda svježe i blistavo.

Clinique CC krema sadrži hijaluronsku kiselinu koja trenutno osvježava, hidratizira i zadržava vlažnost kože, dok sastojci poput trahaloze i sorbitola štite kožu od promjena vlažnosti u atmosferi. Koža je trenutno i dugotrajno hidratizirana s osjećajem ugode cijeli dan.

Formula također štiti od sunčevih zraka - sadrži UVA i UVB zaštitu koji pomažu spriječiti vidljive znakove starenja i ključne antioksidanse poput Vitamina E, ružmarina, nordihydroguaiaretic kiselinu koja ispravlja oštećenja od UVA/UVB zraka te asorbyl-tocopheryl maleate koji štite od vanjskih štetnih utjecaja.

Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector dolazi u 3 nijanse, daje srednje prekrivanje, a kože će tijekom dana izgledati prirodno i blistavo. Boja ostaje postojana cijeli dan. Može se nositi samostalno ili ispod pudera kao primer. Namijenjeno svim tipovima kože, bez ulja je i ne izaziva pojavu akni. Za azijsko tržište verzija Clinique CC kreme se zove Moisture Surge CC SPF 30, a za ostali dio svijeta Superdefense CC SPF 30 Colour Correcting Skin Protector.

Cijena tube od 40 ml: 271 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.