Inspirirana kultnom, klasičnom i univerzalnom crnom haljinom, nova paleta sjenila za oči ARTISTRY Little Black Dress pretvorit će vas u divu u svakoj prigodi. Osmišljena je za kreiranje bilo kojeg izgleda – od nenametljivo elegantnog do potpuno glamuroznog te vas s lakoćom vas vodi iz dana u noć, iz ureda na zabavu

artistry little black dress paleta sjenila

ARTISTRY Little Black Dress paleta sjenila za oči pruža puno mogućnosti za kreiranje izgleda – od sjajnog, svjetlucavog do mat efekta. Upakirana u crnu kutijicu s Artistry logom, ova paleta sadrži osam nijansi, uključujući bijelu, ružičastu, sivu i tamno crvenu te kist s dva kraja. Jedna strana kista vam omogućuje nanošenje sjenila, a drugu stranu možete koristiti kao olovku za oči.

Ova prekrasna paleta sjenila za oči nudi niz završnih make-up izgleda kako biste mogli kreirati glamurozne večernje i poslovne izglede koji izvrsno idu uz svaku odjeću – posebno crnu haljinu.

"Ove zime bitne su prilagodljive boje.", rekao je Rick DiCecca, globalni vizažist za ARTISTRY. "Kolekciju ARTISTRY Little Black Dress doista je lako koristiti. Igrajte se kako biste dobili svakodnevni ili svečani izgled, kombinirajte boje... Ne možete pogriješiti.", dodao je. 

Cijena: 440,44 kn, Amway

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.