Iz Avona stiže čaroban cvjetni miris inspiriran leptirom, simbolom snage, nade i novih početaka. Ovaj cvjetni uradak pratit će vas u svim vašim aktivnostima i jednako dobro mirisati tijekom važnog poslovnog sastanka u jutarnjim satima i romantičnog večernjeg izlaska

avon eve become darivanje

Tri čitateljice na poklon dobivaju svaka svoj novi Avon Eve Become parfem. Kliknite, prijavite se i očekujte svoje poklone!

ĐURđICA MEHIć, ZAGREB

IDA ŠTEFANEC, LUDBREG

SANJA POLOVIć, DUBROVNIK

Leptir na puno načina simbolizira ženu i žensku prirodu. Ne samo da je lijep, elegantan i graciozan u nastojanju da osvoji svaki cvijet u vrtu, on je simbol snage, slobode, nade i ponovnih početaka. U čast svim ženama koje su poput leptira spremne krenuti ispočetka, Avon je svoju Eve kolekciju upotpunio jedinstvenim parfemom Eve Become. Neodoljiva cvjetna nota inspirirana predivnom transformacijom leptira vodi vas na uzbudljivo putovanje koje će probuditi sva vaša osjetila!

avon eve become darivanje

Kao što se to delikatno šareno stvorenje mijenja i razvija od jutra do mraka, tako se i parfem koji vam predstavljamo mijenja svakim vašim pokretom. Tajna se krije u jedinstvenoj kombinaciji gardenije i inovativnih mošusnih nota, tom savršenom spoju razigranosti i senzualnosti kojoj nitko ne može odoljeti. Ovaj ekskluzivni cvjetni parfem ne mari za doba dana, idealno se prilagođava vašem tijelu i podjednako dobro miriše i tijekom važnog poslovnog sastanka u jutarnjim satima, kao i tijekom romantičnog večernjeg izlaska. Svakog puta kada osjetite ovaj miris, prepoznat ćete nježnost i čistotu gardenije savršeno dopunjenu toplim i bogatim tonom mošusa. No ipak, ova zanosna kombinacija svaki put će djelovati jedinstveno, neponovljivo, drugačije.

avon eve become darivanje

Eve Become je transformacija koja dolazi iz najdublje potrebe da otkrijemo sve svoje potencijale i da ih bez imalo straha pokažemo svima. Kada se odvažite učiniti prvi korak, shvatit ćete da će svaki sljedeći biti lakši, sigurniji, uvijek iznova drugačiji i jedinstven, baš poput vas.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.