SHISEIDO predstavlja Ginza Eau de Parfum Murasaki, voćno, drvenasto, cvjetno raznolik i kontrastan miris, uz blistavu Murasaki ljubičastu nijansu. Olfaktorno utjelovljenje moderne ženstvenosti, istovremeno skladno i senzualno, ali dovoljno živo da zablista u našem suvremenom svijetu. Povezano s prirodom, a opet krajnje urbano...

shiseido ginza eau de parfum murasaki

Ginza Eau de Parfum Murasaki je božanski miris, ali i održiva kompozicija koja osigurava potpunu transparentnost ženama koje ga nose. Kombinira prirodne sastojke, poput jasmine i pačulija s drugim sintetičkim sastojcima iz bioloških izvora, poput Santalexa koji doprinosi akordu sandalovine ili orbitone koji daje drveni sjaj. Alkohol koji sadrži je prirodan i ekstrahiran iz cikle. Njegova je formula veganski certificirana. 

shiseido ginza eau de parfum murasaki

Bočica mirisa je kao nijedna do sada. Osmislila ju je dizajnerica Constance Guisset, poznata po stvaranju Vertigo svjetiljke. Ova iznimna bočica poigrava se kontrastima. Baš kao i miris koji sadržava! Čvrsti stakleni blok oblikuje vijugave krivulje, dok je njegov svijetli miris Murasaki bočice uboden crnim bodežom kako bi oslobodio svu svoju snagu. Prva umjetničko djelo i tehnički podvig do te mjere da je njezin dizajn patentiran.

shiseido ginza eau de parfum murasaki

Miris je voćno, drvenasto, cvjetno raznolik i kontrastan kao i hipnotička boja njegova mirisa. U gornjim notama, profinjena ljubičica oživljava u dodiru s hrskavim zanosnim notama Fuji jabuke i oštrim akcentima nara. Potpuno ženstven i sunčan, cvjetni buket spaja jasmin, utjelovljenje milosti u Japanu, i gliciniju, cvijet boje Murasakija čiji nježni snop latica visi na čvrstom deblu. Dašak frezije obasjava buket svjetlošću. S baršunastom snagom sandalovine, okruženom bijelim notama ambera, vibracija buketa poprima novu dimenziju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.