U Velvet cafeu, u društvu prijatelja i predstavnika medija, Bioderma proslavila je 25 godina prve micelarne vode Sensibio H20. Toj velikoj obljetnici prisustvovale su brojne zaljubljenice ovog francuskog brenda poput Nataše Janjić Medančić, Ecije Ojdanić, Mare Bratoš i drugih

bioderma 25 godina

Već 25 godina Bioderma Sensibio H2O dijeli intimu žena diljem svijeta i prati njihov izbor, 25 godina je uz njih, potičući ih da poštuju svoju kožu. Za žene koje su ujedno snažne i osjetljive, bez obzira na dob, podrijetlo, vjeru ili životni odabir, bez obzira  na osobne, profesionalne, intimne odluke (osporavane ili podržane) koje određuju tijek njihovih života... Bioderma već 25 godina gradi povjerenje sa ženama, stvarajući vezu jaku poput prijateljstva. Jer najvažnije je osjećati se dobro. Upravo zato jedna Bioderma Sensibio H2O prodaje se u svijetu svake dvije sekunde.

bioderma 25 godina

Laboratorij Bioderma proizvela je 1995. godine prvu micelarnu vodu koja je ikada prodana na svijetu. Sensibio H2O je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je u potpunosti kompatibilna s kožom. Izvorno radeći s dermatolozima, Bioderma je napravila proizvod koji je prilagođen prirodnoj biologiji kože za rješavanje problema osjetljive kože te se tako Sensibio H2O etablirao kao velika inovacija u području higijene. Micele sadržane u formuli osiguravaju uklanjanje nečistoća dok umirujući aktivni sastojci smanjuju iritacije kože.

bioderma 25 godina

Sensibio H2O 99% uklanja make up s lica, 98% sitnih čestica i 78% teških metala prisutnih u gradskom zagađenju s površine kože, ali i iz prvih slojeva kože. Ima fiziološki pH koji poštuje ekosustav kože. Sensibio H2O micelarna voda ispitana je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom, a važno je napomenuti kako Sensibio H2O micelarnu vodu nije potrebno ispirati jer je farmaceutske čistoće te je puno čišća od vode iz slavine koju svakodnevno koristimo.

bioderma 25 godina

Bioderma se prodaje u ljekarnama i specijaliziranim ljekarničkim prodavaonicama, a uskoro i u DM trgovinama s ljekarničkim odjelom.

bioderma 25 godina

bioderma 25 godina

bioderma 25 godina

bioderma 25 godina

bioderma 25 godina

bioderma 25 godina

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.