Intenzivna dijeta u obliku novog proizvoda CELLU.DESTOCK u roku od 28 dana pridonosi smanjenju opsega tijela i za samo sedam dana smanjuje izgled narančine kore. Inovacija proizvoda leži u holističkom pristupu rješavanju problema prevelikog opsega i celulita

vichy celludestockTajna vitke linije krije se u uravnoteženoj prehrani povezanoj sa zdravim načinom života. No s obzirom na to da dijete nisu svemoguće, samo pravilna prehrana neće biti dovoljna za postizanje ljepšeg stasa. Pojedini su dijelovi tijela naime genetski programirani za skladištenje sala (bokovi, stražnjica, bedra) te stoga dijete, a i vježbanje, na njih slabije utječu. 

Ondje, gdje završava djelovanje i djelotvornost dijeta, nastupa Vichy svojom novom ekspertizom i novim proizvodom CELLU.DESTOCK koji dijelovima na koje dijete obično ne utječu pruža intenzivan tretman mršavljenja.

Inovacija laboratorija Vichy, koja donosi napredak na području mršavljenja, novi je proizvod CELLU.DESTOCK koji sadržava:

- Lipocidine: djeluje kao ubrzivač izlučivanja masti zato što potiče sintezu proteina SIRT-1 koji pokreće izlučivanje lipida tijekom dijete

- čisti kofein (5%): jača izlučivanje masti djelovanjem na enzim fosfodiestraza koji sprječava lipolizu u organizmu (topljenje masnoće). Kofein sprječava rad tog enzima i time jača izlučivanje masti

Međusobno djelovanje sastojka Lipocidine i kofeina omogućuje ubrzano izlučivanje masti te izglađuje udubine, čvoriće na koži, čak i na dijelovima koji su otporni na dijete.

Novost u razvoju novog proizvoda, koji nije običan anticelulitni proizvod, nego intenzivna dijeta, predstavlja holistički pristup razvoju i djelovanju proizvoda. U razvoju novog proizvoda, laboratoriji Vichy surađivali su sa stručnjacima za nutricionizam s obzirom na to da je riječ o problemu koji je usko vezan za prehranu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.