Za žene s mješovitom kožom, Laboratorij NUXE udružio je koncentriranu moć dnevnog ljiljana u borbi protiv starenja kože za popunjavanje bora i lifting efekt, u formulu s baršunasto matirajućim efektom, posebno stvorenim za korekciju mješovite kože. Mješovita koža je popunjena i vidljivo učvršćena, bez straha od masnog sjaja

nuxe merveillance expert fluid

Nuxe Merveillance expert fluid u jednom potezu popunjava bore i učvršćuje kožu, dok ujedno matira kožu i sužava proširene pore. Dnevni ljiljan i mimoza iz Konstantinopola targetiraju 3 ključna proteina mladosti kože, kao pomoć u borbi protiv vidljivih bora i gubitka čvrstoće.

Nova generacija matirajućih aktivnih sastojaka - eksopolisaharida prirodnog porijekla – upija i emulzira sebum te na taj način matira kožu bez isušivanja i dodatno vidljivo poboljšava kvalitetu kože: pore su sužene, a tekstura kože je ujednačena.

Njegovu laganu i ultra-osvježavajuću teksturu s matirajućim, baršunastim efektom, obožavat će žene s mješovitom kožom, a očaravajuće nježan cvjetni miris predstavlja diskretnu kombinaciju Ylang-Ylanga, jasmina i vanilije.

Cijena, 50 ml: 274 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.