John Frieda ponosno prkosi svim pretpostavkama o kosi. Biti ‘brineta’ nije jedna nijansa koja odgovara svim ženama smeđe kose. To je ideal u koji su eksperti u John Friedi vjerovali više od desetljeća, lansirajući Brilliant Brunette liniju 2004. g. – proslavu brineta i njihovih beskrajnih nijansi. U prepoznavanju potreba i različitih ambicija boje kose - bilo da je to suncem okupana, podatna ili klasično bogata nijansa, John Frieda otkriva novu liniju proizvoda– Brilliant Brunette Visibly Brighter– za brinete koje žele naglasiti dimenzionalni ton u bogatim nijansama

john frieda brilliant brunette

Brilliant Brunette Visibly Brighter kolekcija je kreirana za brinete koje žele zlatne tonove. Posvjetljujuća nova linija je savršena za korištenje kod kuće. Brilliant Brunette Visibly Brighter šampon daje kumulativni, polutrajni efekt koji se polako stvara tokom vremena. Šampon nježno taloži zlatne tonove na kosi preko žute boje, dajući živost posvjetljenoj kosi u svjetlijim nijansama.

john frieda brilliant brunette

Brilliant Brunette Visibly Brighter regenerator više daje trenutni efekt, za svjetliji izgled kose. Light Reflection tehnologija djeluje na pramen po pramen omogućavajući svjetlosti da se reflektira, te kosa djeluje posvjetljeno.   Koristite zajedno kako bi postigli lagano posvjetljujuće i naglašene zlatne tonove, uz med i ekstrakt cvijeta nevena kosa izgleda svjetlije u samo jednom pranju.

Cijena: 63,90kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.