Otkrijte zašto je FOREO UFO 2 spravica koja osigurava sve što je potrebno vašoj koži, uz fantastične maske za lice - Make My Day (za idealan početak dana) te Call It A Night (za kraj dana)

foreo ufo 2 darivanje

Jedna čitateljica koja na poklon dobiva ekskluzivni FOREO poklon-set: uređaj FOREO UFO 2 + 2 paketa maski za lice (jedan za jutarnju rutinu - Make My Day i jedan za večernju rutinu - Call It A Night), je:

MATEA BUTERIN, ZADAR

Kako funkcionira ovaj futuristički beauty tretman koji će donijeti revoluciju vašoj koži? Uparite svoje maskice ujutro (Make My day) ili navečer (Call It A NIght) s FOREO UFO 2 uređajem za opuštajući, hidratirajući i njegujući tretman lica koji pretvara vašu beživotnu i stresiranu kožu u čistu, nahranjenu i hidratiziranu kožu. Tretman poput profesionalnih uključuje tri jednostavna koraka:

1. Priprema - 30 sekundi: Zeleno LED svjetlo pomaže ujednačiti ton kože dok niske T-Sonic pulsacije pripremaju kožu za apsorpciju dragocjenih sastojaka maske.

2. Opuštanje - 60 sekundi: T-Sonic pulsacije se povećavaju kako Cyan LED svjetlo i krioterapija (hlađenje) umiruju iritiranu kožu s ciljem smanjivanja upale.

3. Umirivanje - 30 sekundi: Plavo LED svjetlo umiruje kožu dok krioterapija (hlađenje) pohranjuje snažne antioksidanse u kožu, a T-Sonic pulsacije se postepeno smanjuju kako bi pružile nježnu masažu lica. 

foreo ufo 2 darivanje

Make My Day maske - obogaćene su ekstraktom crvenih algi i hijaluronskom kiselinom te su idealne na početku dana kako bi razbudile vašu kožu optimalno je hidratirajući i pripremile je za dnevne aktivnosti, daljnju njegu i make-up.

Call It A Night maske - obogaćene su maslinovim uljem i ekstraktom ginsenga te će dubinski nahraniti vašu kožu prije odlaska na počinak.

Uživajte u omiljenom beauty ritualu, uz FOREO UFO 2 te mirisne maske s visokovrijednim sastojcima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.