Upoznajte Lash Clash, novu inovativnu YSL Beauty maskaru za sve one koje se usude biti drugačije. Dizajnirana s formulom za volumen i patentiranom četkicom za šokantno predimenzionirani učinak, maskara Lash Clash svjedok je snažne i odvažne generacije koja se ne boji biti drugačija. Ambasadorica brenda je Kaia Gerber, 20-godišnja manekenka i kći supermodela Cindy Crawford, a njezine oči govore sve o novoj kampanju 

ysl lash clash maskara

Formula maskare Lash Clash pruža dosad neviđen volumen YSL maskara i pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima za teksturu, iznimno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja. Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijima sadrži najsuvremeniju mješavinu sastojaka za veći volumen uz intenzivnu boju. Inovativna tekstura, disperzija voska i ulja u vodi, kombinacija polimera koji formiraju film i tvari za produženje postojanosti omogućuju gustoj, ali kremastoj teksturi da trenutačno učini trepavice gušćima, sloj po sloj. U samo pet poteza Lash Clash dodaje do 200% volumena i stvara šokantni, predimenzionirani dojam. Uz formulu koja je postojana do 24 sata, taj će dojam trajati bez obzira na to kako provodite dan.

ysl lash clash maskara

Formula bez mirisa obogaćena je ekstraktom florentinske perunike iz YSL-ovih vrtova Ourika, koja trepavicama pomaže da ostanu pune, meke na dodir i zdravijeg izgleda. Lash Clash ima najveću četkicu koja je dosad proizvedena u YSL laboratorijima za volumen od korijena do vrhova trepavice. Ona je inovativna, progresivna i patentirana. Njezin promjer od 10,5 mm trenutačno prekriva sve trepavice većim volumenom, čak one najkraće, nanošenjem slijeva nadesno. Za maksimalnu količinu formule četkica se sastoji od 260 ergonomskih vlakana i 4 utora koji primaju i prekrivaju svaku trepavicu, pružaju joj volumen i maksimalno iskorištavaju količinu koja se nanosi u jednom potezu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.