Guerlain neko vrijeme u ponudi nije imao kolekcije lakova za nokte, već samo pojedinačne nijanse koje su bile lansirane uz određene edicije makeupa. Ove jeseni Guerlain se vraća s kolekcijom 12 prekrasnih lakova za nokte La Laque - vrhunskom kvalitetom i bojama koje potječu iz Guerlainove dugogodišnje tradicije i vještine. Ponudu čini sveukupno 12 proizvoda, od kojih je 10 boja, jedna baza koja njeguje i ujednačava površinu nokta, štiti nokat od žutih nijansi nakon skidanja crvenih i jarkih boja te nadlak „top coat gel"

guerlain la laque

Guerlain Top Coat je posebno iznenađenje - nanesen na lak za nokte automatski produljuje vijek trajanja laka, kao da imate trajni lak. Zanimljivo je nadalje što je sada moguće naći istu boju i u lakovima i u sjajilima i u ruževima Automatique. Npr. boja 143 Nahema, ta divna narančasta koju trendseterice obožavaju, postoji u toj boji i kao lak br. 143 i kao sjajilo 443. 

guerlain la laque

Ili recimo La petite robe noire lak br. 163 i sjajilo br. 463 će divno pristajati uz miris La petite robe noire... Legendarnu Guerlainovu crvenu Rouge d'Enfer ćemo naći u – laku 121, sjajilu 421, ružu Automatique 121. Ne zaboravimo ime Champs Elysees, koji je ujedno i predivan Guerlain miris, odgovarat će mu lak br. 165 i ruž Automatique istog imena br. 165. Dakle, kod Guerlaina se sve poklapa i preklapa - od mirisa, do lakova za nokte. Uživajte u beauty igrama - otkrijte i kombinirajte! :)

Cijena: 179 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.