Predstavljamo iznenađujuću reinterpretaciju kultnog ruža za usne Lancôme L’Absolu Rougea – dragocjeniju i ženstveniju no ikad. Paleta nijansi nikada nije bila toliko očaravajuća i privlačna. Iznimno blistavi ruževi savršeno se uklapaju u nove, prekrasne kutijice nalik na one od dragog kamena koje je kreirao Armand Petitjean. Lancôme i dalje ovjekovječuje svoja načela izvrsnosti i ljepote

lancome absolu rouge

Lancôme je prepustio visažistici Lisi Eldridge potpunu slobodu pri kreiranju 39 novih nijansi, varijacija ružičastih i crvenih, od potpuno nude do najupečatljivijih. Sve ih krasi jedinstven učinak te bezvremenska profinjenost i elegancija. „Željela sam kreirati kolekciju iznimno čistih, oku neodoljivih nijansi koje potiču maštu“, objašnjava Lisa Eldridge. „Cilj mi je bio kreirati nešto očaravajuće i uzbudljivo. Pobrinula sam se da budu zastupljene sve grupe boja, od potpuno nude, intenzivno crvenih, tamnije crvenih, uočljivo narančastih i jednostavnih, a vibrantnih ružičastih.“ Rezultat je paleta od 86 nijansi.

lancome absolu rouge

lancome absolu rouge

L’Absolu Rouge donosi i niz novih tekstura: tri varijacije za nevjerojatno bogatu paletu u kojoj svaka nijansa dobiva novi značaj. Budući da tekstura upotpunjuje boju i utječe na njezinu percepciju, za svaku od nijansi odabrana je ona optimalna. Providna, krem i mat… Po odabiru boje, svaka žena može odabrati i omiljeni finiš. Primjerice, prekrasna prodorno crvena nijansa očarava mat finišem, za svakodnevni look paše uz easy-to-wear providni efekt, a s elegantnom kremastom teksturom zrači profinjenošću.

L’Absolu Rouge dolazi u novoj, dragocjenoj kutijici od lakiranog crnog metala. Ovaj dragulj, spoj luksuza, elegancije i suvremenosti, okrunjen je stiliziranom ružom nalik na zlatni pečat. Jednim klikom otkriva se intenzivna boja ruža s pečatom ruže na vrhu: snažna, vibrantna i nadasve prepoznatljiva Lancôme boja.

lancome absolu rouge

Cijena: 258 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.