Cera di Cupra Verde linija je namijenjena za prirodnu njegu mlađe kože od 25-e do 35-e godine života. Proizvodi iz kolekcije baziraju se na djevičanskom pčelinjem vosku koji je oduvijek bio poznat u medicini i kozmetici po svojim zaštitničkim i hranjivim svojstvima. Cera di Cupra Verde svojom bogatom formulom s hijaluronskom kiselinom te vitaminima A, E, C i H dubinski vlaži kožu, oživljava ju i ojačava njenu prirodnu zaštitu. Kožu lica postaje revitalizirana, glatka i uvijek blistavog mladolikog izgleda

cera di cupra verde

Cera di Cupra Verde hidratantna krema za sve tipove kože je svježa i nježna hidratantna krema koja je pogodna za dubinsku hidrataciju kože. Formula sadrži hijaluronsku kiselinu koja poboljšava prirodnu sposobnost kože za hidratacijom, te A, E, C i H vitamine, čisti energetski koncentrat koji oživljava kožu i ojačava njenu zaštitu. Hidratantna krema namijenjena je svim tipovima kože te održava epidermis mekanim, sjajnim i dobro hidratiziranim.

Cera di Cupra Verde ultra hidratantna gel krema za suhu kožu dubinski će i ugodno osvježiti kožu. Posebno odabrani i prirodni sastojci su hijaluronska kiselina i prirodni hidratantni faktor (NMF) namijenjeni obnovi prirodnih zaliha vode, kao i vitamin C koji svojim antioksidanskim djelovanjem spriječava nakupljanje prvih bora. Ultra hidratantna gel krema za suhu kožu brzo se upija te pruža koži produljeni osjećaj svježine. Dobro hidratizirana koža je osnova za nanošenje šminke i njeno učvršćivanje.

cera di cupra verde

Cera di Cupra Verde hidratantno mlijeko za čišćenje lica dubinski hidratizira kožu zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, elementa koji je već prisutan u koži i ekstrakta kadulje koji ima funkciju čišćenja kože. Prirodni hidratantni faktori (NMF) učinit će kožu lica glatkom, sjajnom i uvijek mladom.

Cera di Cupra Verde blagi tonik za lice bez alkohola je idealan za potpuno dnevno čišćenje kože. Njegova formula sadrži ekstrat nevena, koji štiti kožu i ublažava crvenilo, te vodu grejpa i limuna koje imaju svojstvo čišćenja. Koža lica će biti revitalizirana, osvježena i uvijek mladolikog izgleda.

Cijene Cera di Cupra Verde krema je 44,99 kn, a mlijeka i tonika 26,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.