Bilo da želiš istraživati nove avanturističke lokacije ili jednostavno doživjeti dašak odmora u svakodnevici, novo 4711 Remix izdanje Green Oasis pruža ultimativni osjećaj odmora s akvatičnim akordima...

4711 remix green oasis

Stojiš na rubu vodopada usred pulsirajuće džungle. Voda pod tvojim nogama svjetluca. Lagani vjetar prolazi kroz tvoju kosu, a zrak je ispunjen čistom radosti. Nova mirisna kreacija 4711 Remix Green Oasis je voćno-cvjetni miks koji te odvodi upravo na takvo mjesto!

4711 remix green oasis

Recept za tvoje savršeno ljeto: Happy – loud – fun!

4711 Remix mirisi su nezamjenjivi hit na parfemskim policama. Živahni ljetni koncepti adresiraju ono što mladu publiku pokreće, i to je ono što se sviđa. Glasni i spremni za svaku avanturu, kolekcija mirisa od 2018. godine usvaja trendove iz mode, glazbe i plesa mlađe generacije. 4711 Remix je više od mirisa, to je životni stil! 2024. godine, kolekcija se proširuje s voćno-cvjetnim koktelom "Green Oasis", koji te odvodi u zelenu oazu na Bali. Tvoj početak ljeta punog zabave i avantura!

4711_Remix_Green_Oasis_Mood_9

A tropical Splash!

Ovaj miks mirisa počinje s triom limuna, zmajevog voća i lubenice. U srcu, cvjetni impulsi magnolije i gardenije dopunjuju mirisni koktel. Akvatični akordi te vode u tropsku kulisu usred džungle. Kontrast i raznolikost osigurava kombinacija od cedrovine, sandalovine i mošusa, ostavljajući modernu notu. Miris kao voćno osvježenje, cvjetni povjetarac i vodena svježina istovremeno!

4711 remix green oasis

"4711 Remix Green Oasis je recept za sreću: Sunčana magnolija susreće sočni limun i egzotično zmajsko voće, osiguravajući ultimativno osvježenje. Mirisni potpis je happy, loud and fun!", kaže Angéline Leporini, parfumerka – 4711 Remix Green Oasis.

4711 remix green oasis

Doživljaj ljeta kroz dizajn

S njegovim šarenim dizajnom koji kombinira sjajne nijanse zelene, 4711 Remix Green Oasis prava je atrakcija na polici i već na prvi pogled odvodi u zelenu oazu punu avantura. Pakiranje koje usred džungle, okruženo egzotičnim biljkama i živopisnim bojama, sugerira kristalno čistu rijeku za željeno osvježenje – veseli se svom ljetu s osvježavajućim početkom!

4711 Remix Green Oasis dostupan je u trgovinama od travnja 2024!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.