Inspirirana najljepšim godišnjim dobom, Betty Barclay stvorila je iznimno romantičan miris koji podsjeća na proljeće pod nazivom Tender Blossom...

betty barclay tender blossom

Tri čitateljice koje dobivaju svaka svoj predivni proljetni miris Betty Barclay Tender Blossom, koji očarava živahnim voćnim notama, su:

ANA VILA, ZAGREB

ANDRIJANA TUDOR, SPLIT

MAJA GRGUREVIć, SLAVONSKI BROD

betty barclay tender blossom

Inspirirana najljepšim godišnjim dobom, Betty Barclay stvorila je iznimno romantičan miris koji podsjeća na proljeće pod nazivom Tender Blossom. Kako cvijeće stvara mirisne veze i priprema nas za vrijeme ispunjeno radošću, tako je u modi vječni izvor inspiracije simbolizirajući čistoću, nježnost i eleganciju te očaravajući osjetila i šireći sreću i zadovoljstvo. Jer cvijeće tečno govori jezikom mirisa. Neodoljivi sastav namijenjen je romantičnoj ženi koja čini svaki trenutak posebnim.

betty barclay tender blossom

Tender Blossom otvara živahna, voćna nota koja spaja zrelu dinju, egzotični liči i nježnu ciklamu. U srcu cvjetaju tri note: elegantni božur, suptilno nježna magnolija i očaravajuća frezija, a zaokružuje ih tajnovita, romantična nota s bazom mošusa, cedra i sandalovine. Priroda je bila inspiracija i za dizajn ovog novog parfema. Prozirna, staklena boca leži u pravom krevetu od cvijeća i tako daju kutiji senzualno sanjiv izgled koji dočarava radost proljeća.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.