Avon je napravio pravu revoluciju među maskarama lansiravši maskaru neobičnog izgleda i sasvim novih svojstava. Mega Effects maskara je inovacija jer se izgled maskara nije mijenjao još od 1950., a Avonovi stručnjaci su na Mega Effects maskari - njenom dizajnu, inovativnoj četkici i cijelom konceptu - radili punih šest godina

avon mega effects maskara

Nova Avon Mega Effects maskara ima posebnu panoramsku četkicu koja zamjenjuje klasičan štapić s kist-četkicom. Ova inovativna višedimenzionalna četkica iz Avona, podiže gornje i donje trepavice od korijena do vrha na novi način. Zahvaljujući svom obliku savršeno prati prirodan oblik trepavica i uklapa se u krivulju vaših očiju, može se podesiti u 12 različitih kutova za idealnu transformaciju trepavica. Četkica s dlačicama vrlo jednostavno prolazi kroz trepavice pružajući savršenu boju i fenomenalan volumen, stavljajući 40 posto više maskare na trepavice.

avon mega effects maskara

Rezultat su tamne, guste i duge trepavice panoramskog volumena. Oči dolaze do izražaja uz tamnije, gušće i dramatičnije trepavice. Maskara ne ostavlja grudice, ne razmazuje se i ne ljušti i otporna je na znoj.

Maskara dolazi u dvije nijanse - Blackest Black i Brown Black, a cijena joj je 59 kuna povodom lansiranja u Avonovom katalogu kampanje 12, dok je u sljedećim kampanjama možete kupiti po regularnoj cijeni od 99 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.