Ne znamo hoće li trenutne pandemijske okolnosti naštetiti čaroliji zime, ali znamo da sigurno neće izostati njezin nepovoljni utjecaj na kožu. Hladnoća, vjetar, a naročito smanjenje vlažnosti zraka uslijed grijanja dovode do isušivanja kože. Eau Thermale Avène ima iza sebe više od 270 zima pružanja umirenja, njege i zaštite čak i najosjetljivijoj koži, pa će i ove sezone biti vaš saveznik u svakodnevnoj njezi kože vas i vaše obitelji

avene darivanje

Jedna čitateljica koja na poklon dobiva paket proizvoda za intenzivnu njegu kože zimi - Cicalfate+ kremu za iritiranu kožu, TriXera NutriFluid mlijeko za tijelo (400 ml), Cold Cream kremu za ruke i Termalnu vodu (300 ml) - je

IVANA UNKOVIC, SESVETE

Hladnoća, vjetar, a naročito smanjenje vlažnosti zraka uslijed grijanja dovode do isušivanja kože. Naime koža slabije zadržava vodu te je njezin zaštitni hidrolipidni film oštećen. Osim toga, održavanje poželjne tjelesne temperature koncentrira cirkulaciju krvi u vitalnim organima što sužava krvne žile koje zbog toga kožu opskrbljuju s manje hranjivih sastojaka, pa se koža zbog toga jače ljušti. Dodamo li toj jednadžbi još i "korona faktor" zbog kojeg ćemo biti prisiljeni na dodatno vrijeme u zatvorenim prostorima, jasno je da je pravi trenutak da se opskrbite Eau Thermale Avène proizvodima za zimsku njegu kože.

avene darivanje

Suhoća kože ne diskriminira na dobnoj osnovi, pa tako pogađa djecu i roditelje te bake i djedove. Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène za svakodnevnu higijenu i njegu zdrave suhe kože cijele obitelji razvili su liniju proizvoda Trixéra NUTRITION, koja pruža optimalnu njegu i zaštitu uz trenutni osjećaj ugode nakon nanošenja. Zahvaljujući jedinstvenoj Nutri-fluid teksturi proizvodi iz TriXéra NUTRITION linije lako se nanose, ne ostavljaju masne i ljepljive tragove što omogućava oblačenje odmah nakon nanošenja, što će roditelji male djece naročito cijeniti. Nutri-fluid mlijeko odnosno balzam savršeno je za svakodnevnu njegu suhe kože cijele obitelji.

avene darivanje

Kao što samo ime kaže, Cold Cream je prava zimska linija koja obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj suhe kože, umiruje ju, hidratizira i vraća joj mekoću. Budući da su zimi ruke jako izložene nepovoljnim vremenskim uvjetima, upravo bi Cold Cream koncentrirana krema trebala pronaći svoje mjesto u svakoj torbici. Sadrži dodatno aktivni sastojak sukralfat koji potiče obnovu oštećene kože te pruža i fizičku zaštitu od vanjskih štetnih utjecaja.

avene darivanje

Inspirirana nedavnim otkrićima na području mikrobioma, nova Cicalfate+ Obnavljajuća zaštitna krema nudi još bolje i brže rezultate u saniranju površinskih agresija i iritacija kojima je koža svakodnevno izložena. Poboljšana učinkovitost počiva na jedinstvenoj kombinaciji djelatnih sastojaka: [C+ - RESTORE]TM prvi patentirani postibiotički djelatni sastojak koji obnavlja kožu, kombinacija bakrovog i cinkovog sulfata smanjuje rizik od bakterijske infekcije, dok Avène termalna izvorska voda pruža trenutno umirenje koži. Kremasta, neljepljiva tekstura lako se nanosi i stvara zaštitnu opnu koja pospješuje optimalno obnavljanje kože. Nekomedogena je i ne sadrži parfeme, čime je adekvatna za svaku, pa i najosjetljiviju kožu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.