U zelenilu zagrebačkih Remeta nalazi se poseban prostor za ljepotu i zdravlje - FIT&HEALTHY STUDIO - u kojem je održana zanimljiva prezentacija novih anticelulitnih tretmana koji su izvrsna priprema tijela za ljetno doba i sezonu odlaska na plažu. Svima znan neprijatelj dobrog izgleda – celulit dobio je i jakog protivnika u Nikel Anticelulitnom ulju te koncentratu, koji svojim bogatim sastojcima njeguju, daju svježinu, napetost i glatkoću koži

nikel anticelulitno ulje s grejpom

Masažom Nikel proizvodima u bedra i ostale zahvaćene regije sprječava se nastanak celulita i ublažavaju već postojeće promjene. 

Anticelulitno ulje s grejpom je  koncentrat najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina koji snažno potiče površinsku cirkulaciju, djeluje na staničnu izmjenu i eliminaciju toksina. 

- sprječava nastanak i evidentno smanjuje već nastali celulit
- koži daje svježinu, napetost i glatkoću
- jača elastičnost kapilara i štiti ih od pucanja

FIT& HEALTHY STUDIO je prostor u kojem možete, bez gužve, neadekvatnog vježbanja i čekanja na sprave, individualnim pristupom sustavno raditi na fizičkoj spremnosti, uz stalnu kontrolu fitness trenera na visokoprofesionalnim spravama te otkrivati svoje tijelo s ciljem očuvanja zdravlja.

FIT& HEALTHY STUDIO
Nikel

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.