Kozmetički salon Epilderm ambasador je kozmetičkih brendova Sepai i Apoem, koji su inspirirani mediteranom i prirodom, a temelje se na clean beauty konceptu. Da je riječ o uistinu vrhunskoj kozmetici, najbolje će nam približiti informacija da ih u svojoj rutini koriste i poznate svjetske zvijezde kao što su Jennifer Lopez , Alessandra Ambrosio i Heidi Klum

clean beauty brendovi

Sepai je inovativni skin care brend koji ponosno nosi oznaku The Butterfly Mark, a koju mu je dodijelila višestruko nagrađena kompanija Positive Luxury te je označen kao Brand to Trust, odnosno brend od povjerenja. Sepai kozmetika funkcionira prema načelu visoke tehnologije koja djeluje na telomere, krajeve kromosoma, moglo bi se reći njihove zaštitne kape, i važne faktore u procesu starenja prema najnovijim istraživanjima. Njima se pripisuje turn over uloga u staničnoj obnovi kože. Misija je kombinacijom biotehnologije i molekula vratiti biološki sat koži pomoću navedene biotehnologije, koja poboljšava rad stanica iznutra. Posebna linija su Tune IT boosteri, kreirani prema specifičnom stanju kože, odnosno problemu koji želimo tretirati. Jedinstvenim metodama do najboljih rezultata! Tune IT booster linija funkcionira prema načelu individualnih tretmana i personaliziranja skin care rutine. Zahvaljujući boosterima, proizvodi se pripremaju posebno, kako za kućnu njegu, tako i za profesionalni tretman. Zdrave stanice kože najbolji su temelj za njegovan i zdrav izgled kože. Važno je naglasiti da Sepai bira samo najbolje sastojke koji ne sadržavaju supstance sa "sive liste" pa ih se svakako svrstava i u Clean beauty proizvode.

clean beauty brendovi

Apoem je sestrinski brand Sepaia, koji se temelji na aromaterapiji i fitoterapiji mediteranskim biljem kao i bio plazmi. Vizija Apoema je prirodnost, a inspiracija priroda. Proizvodi su u skladu s Clean beauty filozofijom - veganski, bez silikona, sulfata, parabena, a kao i Sepai ne sadržavaju "sive sastojke" i nisu testirani na životinjama. U izradi preparata koristi se isključivo organski uzgojeno bilje. Vlasnici su ISO certifikata 16128 o organskim i prirodnim proizvodima, a na svakom proizvodu naznačena je oznaka o postotku prirodnih sastojaka.

clean beauty brendovi

Važno je napomenuti da Apoem proizvodi spadaju u grupu Pregnant Frendly  Products. Naime, trudnoća je stanje u kojem su česte hormonalne, krvožilne i imunološke promjene,  a koža je jedna od najosjetljivijih zona u trudnoći. Jedna od glavnih promjena na koži koje nastaju u trudnoći  jesu strije, suhoća na koži, hiperpigmentacija i svrbež. Za taj problem preporučaju se proizvodi iz linije Apoem Calm koji sadrže centelu, pšenično ulje, ulje mošusne ruže, a koji pomažu regeneraciji zaštiti dermalnoepidermalne razine.

clean beauty brendovi

Kozmetički salon Epilderm u Zagrebu specijaliziran je i za IPL tretmane, bilo za trajno uklanjanje dlačica, ili za trajnu šminku, kao i ostale klasične tretmane lica i tijela, IPL tretmana za regeneraciju kože kod hiperpigmentacija, rozaceje, antiageing tretmana, ožiljke od akni, tretmane BB glow i tretmane mezoterapija (microneedling, mezogun), nanošenje trajne šminke po metodi Natural face up (mikropigmentacija obrve, eyeliner, popunjavanje usana) kao i specijalizirani tretmani sa radiofrekfrencijom i mikrostrujama za facefit lifting lica koje obavljaju skin therapist experti kozmetičari za tretmane.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.