Omiljeni brend predstavio je koncentrirane sapune za njegu lica. U kolekciji se nalaze tri ciljana, čvrsta proizvoda za čišćenje kože lica formulirana za temeljito čišćenje bogatom pjenom za svježu i uravnoteženu kožu, bez osjećaja suhoće i zatezanja. Svi novi proizvodi sadrže barem jedan sastojak iz obnovljivog izvora i formulirani su uz minimalnu količinu otpada od plastičnih pakiranja

kiehls future made better

Od 1851. godine tvrtka Kiehl’s stalno je težila unapređenju – od odgovornih formulacija, pakiranja i proizvodnje, do pružanja podrške i pomaganja zajednicama da smanje svoj utjecaj na okoliš. S tim na umu, tvrtka Kiehl’s odabrala je svoje tri omiljene formule i pretvorila ih je u NOVE koncentrirane sapune za kožu lica Future Made Better. Riječ je o kolekciji koja se sastoji od tri ciljana, čvrsta proizvoda za čišćenje kože lica, formulirana za temeljito čišćenje bogatom pjenom, što kožu čini svježom i uravnoteženom, bez osjećaja suhoće ili zatezanja.

kiehls future made better

Svi novi koncentrirani sapuni sadrže barem jedan sastojak iz obnovljivog izvora i formulirani su uz minimalnu količinu otpada od plastičnih pakiranja – kako bi vam pružili ciljanu rutinu čišćenja koja je jednako posvećena održivosti kao i koži. Svaka formula sapuna biorazgradiva je više od 96% i sadrži stručno osmišljenu mješavinu sastojaka, nadahnutu omiljenim linijama brenda Kiehl’s kako bi se ciljano djelovalo na čitav niz problema s kožom.

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar
Obogaćena ledenjačkim glikoproteinom i skvalanom iz obnovljivih izvora, ova posebno njegujuća formula ne narušava zaštitnu barijeru kože, dok istovremeno poštuje prirodni pH kože. Formula nježno čisti i vraća koži vlažnost za postizanje zdravog izgleda.

kiehls future made better

Calendula Calming & Soothing Concentrated Facial Cleansing Bar
Pogodna za masnu kožu koja je sklona aknama, ova formula sadrži približno 100 latica nevena iz održivog izvora koje umanjuju vidljivost crvenila te kožu čini opuštenom, smirenom i savršeno čistom.

kiehls future made better

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Facial Cleansing Bar
Amazonska bijela glina i prah bambusa iz obnovljivih izvora formulirani su u sapunu koji sadrži 80 % sastojaka za pročišćavanje, uklanja mrtve stanice te intenzivno čisti kožu, dok istovremeno pruža osjećaj uravnoteženosti bez viška ulja ili osjećaja suhoće.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.