Ljubiteljice Diorovih mirisa razveselit će vijest da slavni miris Dior J'adore stiže u novoj verziji za ovu sezonu. François Demachy, Diorov parfumer, nazvao ga je Eau de Parfum Infinissime i namijenjen je jakim, senzualnim ženama koje znaju što žele

dior jadore eau de parfum infinissime

Opisan kao nešto "na što bi mirisalo zlato kada bi imalo miris", J'adore je od 1999. oličenje raskoši – zlatna tekućina koja koži daje mat sjaj i hedonističku aromu. Takav je i novi miris iz obitelji J'adore Dior, nazvan J'adore Eau de Parfum Infinissime i najavljen kao "beskonačno senzualna" verzija originala. Slavni perfumer François Demachy je bogatoj cvjetnoj kompoziciji originalnog tria majske ruže, arapskog jasmina i ylang-ylanga pridružio opojnu notu tuberoze iz regije Grassea. Prema riječima parfumera, tuberoza ovom parfemu daje jedinstveni šarm i ukazuje na snažnu i samouvjerenu ženstvenost.

dior jadore eau de parfum infinissime

Uliven u prepoznatljivu bočicu u obliku "osmice", koju je Dior smatrao svojim sretnim brojem, ovaj cvjetno-orijentalni miris osvaja crvenom narančom, bergamotom i ružičastim paprom u gornjim notama, tuberozom, jasminom ylang-ylangom i ružom u sredini, dok bazu drži moćno sandalovo drvo.

dior jadore eau de parfum infinissime

"J'adore Eau de Parfum Infinissime ima jedinstven, sladostrasni šarm koji mu daje tuberoza iz Grassea. Uključujući je u sastav J'adorea, kreirao sam romantičan susret: kao da J'adore 'zavodi' intrigantnu tuberozu, prigrlivši je, preoblikujući je, dajući joj svjetlost. To je neposredni znak snažne i samopouzdane ženstvenosti", opisuje svoj novi uradak  François Demachy. Naravno, mi se slažemo!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.