Kad nas bude jutarnje sunčeve zrake i dan započne lagano, kad se slučajno poznanstvo ispostavi iznenađujućim ili se na koncertu čuju prvi taktovi vaše omiljene pjesme – tada ih osjećamo: mali, ali vrlo posebni trenuci sreće koji nam uljepšavaju život! Mirisni duo s.Oliver #YOURMOMENT za njega i nju obuhvaća trenutke srca i čini osobne trenutke čiste radosti još intenzivnijima

s oliver

Postoje trenuci koji se najbolje proslavljaju na veliki način: rođendan. Položen ispit. Novi stan. s.Oliver #YOURMOMENT ne čeka samo sljedeću veliku prekretnicu, već slavi sam život – ovdje i sada! Koncept mirisa slavi osmijeh koji drži dan, trenutke koji oduševljavaju srce. Male, ali i velike darove svakodnevnoga života koje bismo trebali učiniti mnogo svjesnijim.

s oliver

s.Oliver #YOURMOMENT Women: Ženski sastav počinje voćnom notom crne ribizle i breskve, podsjećajući na sunčano, sretno jutro. Srednja nota je poput spoja prekrasnog cvijeća: Božur, magnolija i ljubičice zajedno tvore čaroban cvijetni ekstrakt. S dozom senzualnosti kašmirsko drvo i mošusni pamuk nježno zaokružuju mirisno iskustvo. Miris za dobar osjećaj!

s oliver  s.Oliver #YOURMOMENT Men: Gornja nota muškog sastava otvara se zahvaljujući ananasu, grejpu i mandarini s vedro-iskričavom citrusnom notom. U srcu mirisa, aromatična svježina fine lavande spaja se s cvjetnom snagom frezije, dopunjuje stimulirajućim kardamonom. Na kraju drvene note jantara i sandalovine koketiraju s tonki kako bi muški miris umotali u autentično-klasični potpis. Miris pun karizme!

s oliver

s.Oliver #YOURMOMENT mirisi za nju i njega, s pripadajućim proizvodima za njegu tijela, bit će dostupni od početka kolovoza 2019. godine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.