Kultni Teint Idole Ultra 24h postaje Teint Idole Ultra Wear. Uz novu, nadasve chic bočicu, formula visoke pokrivenosti sada je dostupna u 40 nijansi (u Hrvatskoj 9 nijansi), čime ispunjava potrebe svake žene i nudi još jednostavniju primjenu najsofisticiranijih tehnika

lancome teint idole ultra wear

Sada je lakše no ikad postići blistav i baršunast ten bez osjećaja neugode, ispucanih linija ili efekta 'fasade' na licu, kao i izgled koji se ovisno o prilici može prilagoditi svakom trenutku - od potpuno prirodnog do najsofisticiranijeg.

Teint Idole Ultra Wear sada više no ikad podiže samopouzdanje. Kao najbolji prijatelj i saveznik, omogućuje ženama da izraze svaki aspekt svoje osobnosti. Zahvaljujući formuli koja ih nikada neće iznevjeriti, potiče na život punim plućima. Dugotrajna perfekcija: tajno oružje žena koje nastoje uživati u svakom trenutku, bez pristajanja na kompromise.

lancome teint idole ultra wear

Raznolikost u ljepoti znači drugačiji izgled tena u različitim sezonama. Stoga žene očekuju da im podloga ponudi široku lepezu nijansi iz koje će odabrati onu koja im najbolje odgovara, ali i komplementarne nijanse za postizanje što odvažnijeg izgleda. Upravo iz tog razloga Teint Idole Ultra Wear ove godine, nakon 20 godina neprekidnog uspjeha, proširuje raspon na čak 40 nijansi, od najsvjetlijih do najtamnijih.

Ova nevjerojatna paleta boja donosi i bonus: potiče kreativnost! Uz suptilan i elegantan finiš formule i iznimno širok raspon nijansi, Teint Idole Ultra Wear najbolji je saveznik selfie generacije žena koje ne samo da teže za baršunastim i savršenim tenom tijekom cijelog dana, već i za izgledom koji je lako promijeniti u bilo kojem trenutku. Od blistavog lica ujutro do dramatičnih kontura uvečer: za transformaciju je potrebno samo nekoliko minuta, a rezultat je besprijekoran i spektakularan.

lancome teint idole ultra wear

Cijena:
Teint Idole Ultra Wear SPF15 (01, 010, 02, 03, 035, 04, 045, 05, 055): oko 376 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.