Jedna od najomiljnijih svjetskih krema protiv bora - L'Oreal Revitalift - ima novu, poboljšanu formulu, ali i novo prekrasno lice kao svoju ambasadoricu - zanosnu glumicu Rachel Weisz

rachel weisz, l'oreal revitalift

Prelijepa glumica Rachel Weisz izabrana je za novo lice linije Revitalift. Jednostavna i glamurozna u jednom, Rachel je osoba s kojom se može identificirati svaka žena. ''Izuzetna mi je čast postati lice L'Oréala Paris i biti dio obitelji kozmetičke kuće L'Oréal.'' ponosna je na svoju novu ulogu Rachel.

No osim novog lica, Revitalift je obogaćen i novom formulom protiv bora i za čvrstoću (Stimulift + Pro Retinol A), koja koži omogućuje da se ''samostalno podiže''. Ovaj kompleks napravljen je kako bi se kožu potaklo na proizvodnju 8 prirodnih elemenata za podizanje kože, a kako bi se mogla dubinski obnoviti zahvaljujući globalnom povećanju napetosti. Nova formula Revitalift sa Stimulfitom djeluje na tri značajne funkcije - zatezanje, obnavljanje, stabilizacija - kod poticanja "samostalnog zatezanja" kože. Koža tako na prirodan način sudjeluje u tom procesu, ima manje bora i čvršća je.

l'oreal revitalift

Također, napomenimo i novu  teksturu - bogatu i kremastu - s prirodnim elementima za podizanje kože. Raskošna i nježna, istovremeno pruža osjećaj svježine i ugode. Nije masna, ne lijepi se i brzo se otapa nakon nanošenja ostavljajući osjećaj ugode zahvaljujući svom blagom i nježnom mirisu.

Cijena: 89,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.