Ona zna što želi. Ona postavlja pravila, a zatim ih krši. No jedino što njoj treba jest ruž. I tu na scenu stupa YSL Beauté Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte. Istovremeno lagan i mat, jednostavno se nanosi u slojevima za precizno dobivanje željene pokrivenosti

rouge pur couture the slim sheer matte

Najprije je predstavljen The Slim, mat boja za usne koja u potpunosti prekriva, dajući usnama efekt kože. Sada se pripremite za novog člana linije Rouge Pur Couture: The Slim Sheer Matte. Za razliku od mnogih mat boja za usne, zahvaljujući srednjoj pokrivenosti na koju se jednostavno nanose dodatni slojevi, ovaj je ruž lagan i ugodan za cjelodnevnu upotrebu. Obavijte usne laganim mat ružem i istaknite njihovu ljepotu prozračnim slojem sjajne boje.

rouge pur couture the slim sheer matte

The Slim Sheer Matte najbolji je izbor za suptilan izgled te pruža gladak završni efekt i osjećaj mekoće u 12 nijansi koje zajedno tvore savršenu liniju boja za usne, a osmislio ih je globalni direktor ljepote Tom Pecheux.

rouge pur couture the slim sheer matte

Graciozan kao visoka potpetica, ruž The Slim Sheer Matte dolazi u novom srebrnom pakiranju po kojem se razlikuje od svoje kožnate verzije, The Slim, koja dolazi u zlatnoj boji. Pakiranje je poput ogledalca, što je posebice praktično prilikom nanošenja, a također izgleda elegantno dok ga vadite iz džepa ili torbice.

rouge pur couture the slim sheer matte

Uđite u svijet mat boje za usne YSL Beauté u kojem žene uljepšavaju usne krase ružem i pripremaju se za sve što ih čeka. Na fotografijama koje potpisuje David Sims sofisticirane, subverzivna i odvažna Zoë Kravitz isprva je  od glave do pete odjevena u kožu, da bi zatim na sebi imala gotovo samo svoj ruž.

Cijena:
Yves Saint Laurent Béaute: Rouge Pur Couture The Slim Matte Sheer; 290 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.