Giorgio Armani predstavlja Armani Code Edt. Bezvremenski sastav prepoznatljivog mirisa dolazi u novoj punjivoj bočici, jedinstvenoga četvrtastog i zaobljenog oblika, koja kroz Armani Code liniju mirisa odražava srž suvremene muževnosti

armani code edt

"Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima. Čitav moj rad, od odjeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatan je korak u tom smjeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i tako pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu", kaže slavni Giorgio Armani, čiji nas je legendarni Armani Code osvojio još davne 2004. 

armani code edt

Danas Giorgio Armani predstavlja Armani Code Edt. Bezvremenski sastav prepoznatljivog mirisa od sada dolazi u novoj bočici koja kroz Armani Code liniju mirisa odražava srž suvremene muževnosti. Nova dojmljiva Armani Code bočica predstavljena je nakon premijere mirisa Armani Code Parfum 2022. Legendarni miris Armani Code Edt. odsad je dostupan u novoj uglađenoj, muževnoj i elegantnoj bočici. Ova bočica jedinstvenoga četvrtastog i zaobljenog oblika novo je ruho Armani Code linije, a mogućnost nadopune utjelovljuje posvećenost održivosti. 

armani code edt

Novi vizualni potpis
Nova bočica sadrži legendarni miris Armani Code Edt. osmišljen 2004. U ovom drvenastom i jantarnom mirisu sadržana je slojevita muževnost. Sastav mirisa naglašava očaravajuće kontraste pri čemu se svježina superesencije zelene mandarine sljubljuje sa srcem aromatičnog lavandina, a senzualni i zavodljivi tonka-grah absolut miješa se s umirujućim srcem cedrovine. Nova vizija Armani Code linije mirisa preispituje zastarjele arhetipove muževnosti i pronalazi nadahnuće u samoizražavanju i važnosti autentičnosti.

armani code edt

Armani Code bočica predstavlja novi vizualni potpis. Njezin zaobljeni i četvrtasti oblik znak je odvažnog novog identiteta Armani Code linije mirisa. Armani Code Edt. odsad je predstavljen u novoj bočici koja je svoju premijeru doživjela lani lansiranjem novog Armani Code Parfum mirisa. Ova bočica dočarava suvremen i muževan pristup luksuzu te je osmišljena kao ukras koji nikad neće izaći iz mode. Elegantnoga crnog dizajna s bijelim slovima koja stvaraju kontrast, ova staklena bočica ima zaglađeno prozirno dno. Bočica se ističe kontrastnim i profinjenim srebrnim nosačem čepa s  Giorgio Armani monogramom koji se samostalno zatvara te tako donosi doživljaj za sva osjetila.

armani code edt

Simbol suvremene muževnosti
Armani Code Edt. zadržao je svoj legendarni sastav koji je predstavljen u novoj bočici Armani Code linije mirisa. Ovaj bezvremenski miris je 2004. godine osmislio majstor parfumer Antoine Maisondieu. Zadržao je srž originalnog Armani Code mirisa: njegovu prepoznatljivost koji se sastoji od aromatičnih i drvenastih nota te nota tonka-graha, a  irisom je istaknuo mekoću koja mirisu donosi iznimnu profinjenost. Antoine Maisondieu dodao je veću intenzivnost i dašak senzualnosti tako što se poigrao s tradicionalnim pravilima muževnosti. 

armani code edt

Miris započinje trostrukim iskričavim notama citrusa koje sadržavaju superesenciju zelene mandarine održivo uzgojene u Italiji zbog čega se stvara efekt svježine. One se sljubljuju s notama grejpa i svježinom ulja bergamota. Srce mirisa čini srce lavandina koji je održivo uzgojen u Francuskoj, čime miris poprima moderna i aromatična svojstva te postiže magnetičan učinak. Ova se nota spaja s uljima ružmarina i estragona koji stvaraju svježe, povrtne i aromatične note. 

armani code edt

Miris je baziran na dvjema notama koje su zaštitni znak Armani Code mirisa – tonka-grah absolut i srce cedrovine. Tonka-grah absolut pruža toplinu i senzualnost. Sljubljuje se sa snažnim drvenastim srcem cedrovine i mošusnom notom, ostavljajući za sobom intenzivan, ali umirujući trag. Srce cedrovine dobiva se frakcijskom destilacijom ulja cedrovine te tako nastaje umirujuća nota s podtonovima sandalovine. Tonka-grah absolut dobiva se od plodova tonkovca (Dipterix odorata). Sjemenke se ubiru nakon što plodovi padnu sa stabla i miris se ekstrahira kako bi se dobila snažna, dugotrajna nota u kojoj su sljubljene senzualne i tople note meda, duhana i pralina.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.