Stručnjaci Dermatoloških laboratorija A-DERMA ponose se ekspertizom njege fragilne kože, a kao sljedeći korak u tretiranju neugodnih senzacija na koži predstavljaju A-DERMA Cutalgan sprej. Ova prirodna ultra-umirujuća rutina predstavlja dobitnu kombinaciju prirode i znanosti, a olakšat će život svima koji zbog dermatoloških tegoba ponekad požele iskočiti iz vlastite fragilne kože

a derma cutalgan

Uz vidljive i opipljive simptome koji prate kožne bolesti poput dermatitisa, rozaceje ili psorijaze, osjećaj neugode, pa čak i fizičke boli često je zapostavljen. No to ga, na žalost, ne čini manje čestim ili manje neugodnim milijunima pacijenata diljem svijeta. Koža je zategnuta, bolna i peče, a u fazama pogoršanja bol je, prema svjedočanstvima pacijenata, jedva izdrživa. Stručnjaci Dermatoloških laboratorija A-DERMA, tijekom istraživanja, uzeli su u obzir bojne dermokozmetičke biljke, a najkorisnijom se pokazala mačja kandža, peruanska biljka koju je i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) prepoznala kao ljekovitu. Mačja kandža bogata je proantocijanima, aktivnim molekulama kojima može zahvaliti iznimno umirujuća svojstva, dokazana brojnim znanstvenim istraživanjima. Ekstrakt mačje kandže dvostruko je eko - prijateljska djelatna tvar: prirodna i biljnog podrijetla. Nije potrebno brati cijelu biljku, već samo koru od koje se dobiva ekstrakt. A za još veću učinkovitost, mačjoj kandži je dodan ekstrakt izdanka Rhealba® zobi, umirujuća djelatna tvar za sve tipove fragilne kože.

a derma cutalgan

A-DERMA Cutalgan ultra-umirujuća formula još je jedna A-Dermina Clean & Green formula: broji svega 12 sastojaka, čak 98 posto sastojaka je prirodnog podrijetla i ne sadrži mirise. Ispitana je pod dermatološkim, pedijatrijskim, oftalmološkim i ginekološkim nadzorom, a umiruje trenutno i do 6 sati. Patentirana lagana gel tekstura djeluje poput tekuće obloge, a svojim umirujućim djelovanjem poboljšava kvalitetu života koja je dermatološkim pacijentima često vrlo narušena. A-DERMA Cutalgan ultra-umirujući osvježavajući sprej iznimno dobro je podnošljiv i pogodan za korištenje za sve članove obitelji, od dojenčadi i djece do odraslih.

a derma cutalgan

A-DERMA Cutalgan ultra-umirujući osvježavajući sprej pogodan je za korištenje na licu, tijelu, vlasištu, pa čak i vanjskim intimnim područjima. Praktično pakiranje u spreju poboljšava iskoristivost proizvoda koji će pružiti umirenje svim članovima obitelji. Korištenje je jednostavno: sprej dobro protresite i s udaljenosti od 20 cm raspršite po koži, po potrebi i do 6 puta dnevno, za trenutačni učinak umirenja koji traje i do 6 sati.

Cijena:
A-DERMA Cutalgan ultra-umirujući osvježavajući sprej (100 ml): 105 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.