Isprobajte A-DERMA EPITHELIALE A.H 2u1 tretman za oslabljenu kožu izloženu suncu. Patentirani kompleks Cicahyalumide obnavlja oslabljenu kožu i sprječava pojave tragova, mačja kandža ublažava neugodne senzacije na koži, a patentirani fotoprotektivni sustav štiti kožu od štetnih učinaka UVA i UVB, vidljive i infracrvene svjetlosti

 a derma fragilna koza

Svi tipovi kože izlaganjem suncu postaju fragilni, a to se posebno odnosi na oštećenu kožu. Prije ili kasnije, svatko će se suočiti s problemom rane ili svježeg ožiljka, koji će biti izloženi suncu, bilo da su ozlijeđeni, tetovirali se ili su prošli dermatološki postupak. A-DERMA predstavlja inovaciju u njezi oslabljene kože! EPITHELIALE A.H linija namijenjena je njezi oslabljene kože nakon dermatoloških postupaka ili estetskih tretmana te za epidermalne promjene koje mogu ostaviti ožiljkaste tragove.  

 a derma fragilna koza

EPITHELIALE A.H ULTRA ZAŠTITNA OBNAVLJAJUĆA KREMA SPF 50+, iznimno sigurno A-Derma rješenje za sprečavanje pojave hiperpigmentacija na mjestima kože koja su bila oštećena svakodnevnim ozljedama, tetovažama ili dermatološkim postupcima i zahvatima. Ovaj proizvod predstavlja 2u1 tretman proizvod za oslabljenu kožu izloženu suncu, za obnavljanje kože i zaštitu od UV zračenja. Riječ je o formuli koja kombinira djelatne tvari EPITHELIALE A.H ULTRA umirujuće obnavljajuće kreme i fotoprotektivni sustav A-DERMA PROTECT linije. Mogu je koristiti odrasli i djeca, na licu i tijelu. Primjenjuju se jednom ili dva puta dnevno dok se površina kože u potpunosti ne obnovi. Testirano nakon tretmana pilingom, laserom i na tetoviranoj koži.

 a derma fragilna koza

EPITHELIALE AH ULTRA & EPITHELIALE AH ULTRA SPF 50+ trostrukog su djelovanja: optimiziraju kvalitetu zacjeljivanja, djeluju protiv tragova i umiruju neugodne senzacije na koži, a mogu se koristiti kod različitih oštećenja i tipova oslabljene kože: posjekotine, blaže opekline, tetovaže, kozmetički i dermatološki postupci (krioterapija, kemijski pilinzi, laserski tretmani, itd.). 

Cijena: 142 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.