Švedski beauty-tech brend FOREO zna da je njega kože jedan od najboljih načina da proslavite ljubav prema sebi, a uz opuštajuću skincare rutinu vaša će koža postati čista i sjajna u samo nekoliko minuta 

foreo singles day spa rituali

Kako je Valentinovo rezervirano za parove, tako 11. studenoga samci slave ljubav prema sebi! Singles' day tradicionalni je kineski "blagdan", prvi su ga put 1990. godine obilježili studenti u Kini, a od tada se ovo slavlje solo života proširilo diljem svijeta. Iako nije službeni blagdan, Singles' day je odličan povod da se razveselite najdražim specijalitetima, uživate u aktivnosti koje vas vesele i opustite um i tijelo uz kućne spa rituale. 

foreo singles day spa rituali

Započnite nanježnijim čišćenjem lica koje će vam pružiti nova LUNA 4 plus. Njezina termoterapija, u kombinaciji s crvenim LED svjetlom, osigurat će vam dubinsko čišćenje i potaknuti stvaranje kolagena, dok će ciljane mikrostrujne masaže učvrstiti vašu kožu i smanjiti vidljive znakove starenja.

foreo singles day spa rituali

Dostupna u verziji za normalnu i osjetljivu kožu, LUNA 4 plus klinički dokazano uklanja 99.5% nečistoća, bakterija i ostataka šminke te pruža 35 puta higijenskije čišćenje od najlonskih proizvoda za čišćenje kože. Poleđina uređaja krije antiage masaže, koje će osvježiti vašu kožu u samo nekoliko minuta i pobrinuti se da bude čvrsta kao nikad prije. 

foreo singles day spa rituali

Sljedeće minute rezervirajte za pravo spa iskustvo s vanzemaljskim UFO 2 uređajem. T Sonic pulsacije i opuštajuća termoterapija teleportirat će vas u wellness oazu i vašoj koži pružiti dubinsku hidrataciju koja će trajati i do 6 sati nakon tretmana.

foreo singles day spa rituali

UFO 2 sparite s nekom od njegujućih Farm To Face sheet maski, koje će na vašu kožu djelovati kao ukusni smoothie pun nutrijenata. Kraj rituala obilježite uz energični trening lica i FOREO BEAR. Neinvazivni lifting lica najbrži je i najbezbolniji način da vaša koža zablista mladenačkim sjajem, a vi budete spremni za sve solo avanture. 

foreo singles day spa rituali

FOREO beauty-tech uređaji dostupni su kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica i Rox Beauty, a Farm To Face sheet maske na DM i BIPA prodajnim mjestima.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.