Otkako je dizajniran prije gotovo 20 godina, s Charlize Theron kao zaštitnim licem, J’adore je hit. Nova verzija je istinski cvjetni nektar koji će u hladne dane unijeti dašak senzualnosti i topline

dior jadore

Jedan od najsvestranijih Francuza svih vremena, Jean Cocteau, izjavio je: "Dior je genij našeg doba čije ime uključuje i boga i zlato". Modno božanstvo doista je, a zlato je svojevrsni zaštitni znak kuće Dior. Zlatom je okupan i mirisni uradak J’adore Absolu, u prepoznatljivoj bočici u obliku "osmice", koju je Dior smatrao svojim sretnim brojem.

dior jadore

Novi cvjetni nektar kuće Dior, djelo parfumera Françoisa Demachyja, zamišljen je kao senzualni buket cvijeća i oda svim neustrašivim ženama, a zaštitno lice mu je kao i prije gotovo 20 godina čarobna Charlize Theron.

dior jadore

Absolut jasmina iz Grassea, note arapskog jasmina, majske ruže i magnolije, indijske tuboeroze i sočnog cijeta naranče, ulivene u zlatnu amforu, definitivno će se naći na brojnim popisima Djedu mrazu. U stvari, J’adore žena vjeruje u sebe i sama će sebe darovati ovih blagdana.

Cijene:
J’adore Absolu Eau de Parfum, 50 ml, 840 kn
J’adore Absolu Eau de Parfum, 75ml, 1020 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.