Kada je prošle godine genijalni kreativni direktor Diora Peter Philips kreirao zadivljujuću kolekciju pudera od čak 67 nijansi, u mat i sjajnoj verziji, priželjkivali smo upravo ovo – jednako moćan i pigmentiran korektor koji će u trenu prikriti baš sve nesavršenosti i ostaviti samo blistav ten. Predstavljamo vam novog saveznika vaše ljepote – Dior Forever Skin Correct...

dior forever

Od tekućih pudera očekujemo prekrivanje svih nesavršenosti i stapanje s licem poput druge kože, njegujuće sastojke i postojanost. Kreativni direktor Diora Peter Philips kreirao je prošle godine tonove Diorskin Forever i Diorskin Forever Skin Glow pudera u matte i glow varijanti koji će ispuniti beauty snove i najzahtjevnijih lica jer ne samo da prikrivaju nesavršenosti, nego hidratiziraju te štite kožu od štetnih UV zračenja.

dior forever

Na našem tržištu je dostupno od svake vrste po 18 nijansi. Pigmenti su dobiveni iz biljnih derivata koji odolijevaju vlazi pa je boja postojana, ne mijenja se i ne blijedi satima i satima.

 dior forever

Diorov majstor za make up sada je otišao korak dalje i uljepšao nam godinu sa, i ovaj put, 67 nijansi divnih kremastih concealera namijenjenih svim tipovima kože, koji osiguravaju 24-satnu besprijekornost vašega tena, istodobno hidratizirajući, štiteći i njegujući kožu.

dior forever

"Nakon što Dior Forever puder stopite s kožom, Dior Forever Skin Correct nanesite aplikatorom na područja koja zahtijevaju dodatne korekcije – područje oko očiju, lokalizirana crvenila, mrlje – i ujednačite ga kistom ili prstima..." savjetuje Philips. Ne sumnjamo da je rezultat besprijekoran selfie.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.