Avonova ljubavna saga počinje notama mandarine i prelazi u nježan cvijet ruže, simbol duboke povezanosti. Završava toplim notama sandalovine za trajnu sigurnost. LovU Connected je više od mirisa, to je obećanje ljubavi i povezanosti, koje pretvara osjećaje u nezaboravnu mirisnu priču

avon loveu connected

Tri čitateljice koje osvajaju Avon LovU Connected, mirisni novitet uz koji će vaša ljubavna priča cvjetati, su:

MARINA PEREšA, PULA

ANA PAVIć, BOŠNJACI

ZLATA IVKOVIć, TROGIR

LovU Connected je više od običnog parfema – to je mirisna priča koja povezuje srca zaljubljenih! Prve note su slatko-svježe, poput prvog susreta zaljubljenih. Miris citrusnog voća koje je u njegovoj osnovi - mandarina. Voće koje podsjeća na uzbuđenje prvog pogleda. 

avon loveu connected

Dok se parfem polako razvija na koži, otkriva svoju srednju notu - nježan buket cvjetova ruže, koji simbolizira dubinu osjećaja i povezanost između dvoje ljudi. Ruža, taj cvijet ultimativne ženstvenosti, zajedno sa svježom mandarinom, stvara harmoniju mirisa koji se stapaju kao dva srca koja kucaju u istom ritmu. 

avon loveu connected

Drvene note sandalovine u posljednjoj noti doprinose toplini i dubini mirisa, stvarajući osjećaj sigurnosti i povezanosti koji traje. I zato, LovU Connected nije samo parfem, već je i obećanje. Obećanje povezanosti koja se osjeća u svakom trenutku i mirisu koji podsjeća na najljepše ljubavne priče. 

avon loveu connected

Duboko vjerujemo da miris može prenijeti emocije i zato neka za ovaj mjesec zaljubljenih, ali i cijele godine, vaša ljubav bude mirisna priča koja se pamti.

Potražite novi LovU Connected miris u Avonovom katalogu i na www.avon.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.