Nakon velikog uspjeha Garnierovog roll-ona za oči s kofeinom, koji je osvojio milijune žena u svijetu od 2008. godine naovamo, Garnier je lansirao prvi roll-on u boji s trenutnim djelovanjem protiv podočnjaka - Garnier Nutritionist 2 u 1 - njega + korektor

garnier roll on nutritionistGarnier Nutritionist je prvi 2 u 1 roll-on s korektorom protiv podočnjaka. Njegova formula obogaćena je pročišćavajućom esencijom limuna, u kombinaciji sa stimulirajućom masažnom kuglicom koja hladi, pomaže u smanjenju ispupčenih i intenzvnih tamnih podočnjaka.

Učinak hlađenja kuglice roll-ona nudi dvostruko djelovanje protiv podočnjaka:

1. Trenutno prikrivanje - visoka koncentracija mineralnih pigmenata u teksturi omogućuje potpuno prekrivanje podočnjaka. Njegova dugotrajna svojstva nude prirodno prekrivanje podočnjaka zahvaljujući njihovim ton na ton nijansama. 

2. Učinak odmorenosti - hidratantna formula obogaćena je kofeinom poznatog po stimulativnom djelovanju na mikrocirkulaciju i ekstraktom limuna poznatog po svojstvu posvjetljivanja. Oba sastojka u kombinaciji s masažom pomažu pri smanjenju znakova umora.

Cijena: oko 57,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.