Solinotes je mladi francuski brend koji bira najfinije esencije iz Grassea kako bi kreirao zabavne i vesele mirise dizajnirane za samostalno nošenje, ali i za kreativno kombiniranje i stvaranje novih mirisnih koktela. Budite odvažni, poigrajte se konceptom mix & match i imajte vlastiti mirisni potpis ove jeseni

solinotes parfemi

Priča o Solinotesu započela je kad je izvršni direktor Laurent Cohen preuzeo djedovu tvrtku s jasnom vizijom: prodrmati tržište stvaranjem inovativnih marki bliskih potrošačima koji ujedinjuju kvalitetu i pristupačnost. Solinotes je dobar humor u boci. Osmjehnuti se ljudima, potaknuti ih da vole i podijeliti s njima proizvode koji zrače dobrim raspoloženjem branda po pristupačnim cijenama - to je misija Solinotesa. 

solinotes parfemi

Ovaj mladi francuski brend odabire najfinije esencije od parfumera iz Grassea u Francuskoj i okolici te s tim botaničkim zlatom sastavlja mirisne note posebno dizajnirane za skladno kombiniranje. Predivnih 17 parfema može se beskrajno miješati ako želite stvoriti jedinstveni mirisni potpis. Više od pukog koraka ljepote, parfem postaje igra - vrhunska i osobna potraga za ljepotom. Ljubitelji jednostavnosti također će cijeniti njihovo samostalno nošenje zahvaljujući složenoj mirisnoj piramidi, koja se - iako se oblikuje oko dominantne note - može pohvaliti bogatstvom suptilnih, nijansiranih dodira. Kreativno pristupajući parfumeriji, Solinotes označava kraj kompaktne parfumerije koji nas tjera da biramo između prepoznatljivosti i pristupačnosti.

solinotes parfemi

Budući je svaka žena jedinstvena, takvi su i Solinotes mirisi. Svaki je dizajniran za nošenje samostalno ili u kombinaciji. Slojevito nanošenje mirisa dio je filozofije Solinotesa. Umjetnici parfema Solinotes duša su brenda, izvor svih kreacija i u srcu DNK branda. Iz ovog talentiranog tima rađa se ravnoteža mirisa Solinotes koji izvlače najbolje iz žene koja ih nosi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.