Nova mirisna priča iz Givenchyja donosi gorući crveni akord: Izvorni cvjetni buket obuhvaćen je toplinom prodorne crvene naranče. Drvene bazne note s akcentima vetivera i pačulija stapaju se s ležernom slatkoćom sandalovine stvarajući gorući, osjetilni potpis koji će nadolazeću jesen učiniti vatrenom i senzualnom

givenchy linterdit eau de parfum rouge

Givenchy L'interdit od prvoga dana snažan je katalizator oslobađajućih moći - prkosi konvencijama, oslobađa, zrači... Godine 2018. odlučno odvažna parfemska voda poticala nas je da prekršimo pravila, 2019. donijelo je uzbuđenje zabranjenog i Eau de Toilette koja je isticala neospornu tamnu stranu svake žene, a 2020. Eau de Parfum Intense djeluje kao pojačivač koji potiče nezaustavljivu privlačnost za usvajanje zabranjenog. Danas Givenchy otvara novo parfemsko poglavlje, inspirirano vatrom i senzualnošću. 

givenchy linterdit eau de parfum rouge

Eau de Parfum Rouge L’Interdit kreirali su mirisni znalci Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Bal. Izvorni cvjetni buket obuhvaćen je toplinom prodorne crvene naranče. Eksplozivne note potonjeg potaknule su afrodizijačke naglaske đumbira s daškom svježine. Živahna kompozicija zapali se u ultimativnoj fuziji s listom pimenta i oslobađa senzualan, krajnje zavodljiv, začinski akord. Subverzivne drvene bazne note, sa zadimljenim, podzemnim akcentima vetivera i pačulija, stapaju se s očaravajućom, ležernom slatkoćom sandalovine stvarajući gorući, osjetilni potpis. Eau de Parfum Rouge kuca novom senzualnošću, a njegov primamljivi miris vas preplavljuje sveobuhvatnom privlačnošću.

givenchy-cijela6

Elegantan, upečatljiv dizajn bočice poprima tamnocrvenu nijansu, pojačanu sjajem srebrnog L’Interdit logotipa. Kada se otvori, grimizno crvena boja s potpisom Huberta de Givenchyja upotpunjuje ovo ženstveno pakiranje. Magnetska privlačnost glumice Rooney Mare nastavlja potpirivati miris. Njezin izraz lica, njezina ljepota, njezina karizma, sve o njoj obuhvaća kodove L’Interdit opusa u kampanji koju je snimio modni fotograf David Sims.

givenchy-cijela2

U skladu s politikom odgovornosti prema društvu i zaštiti okoliša, Givenchy ima kampanju Dare to Reinvent: - Sastojci potječu iz sektora koji se obvezuju minimizirati svoj utjecaj na okoliš i osigurati pristojne radne uvjete za lokalno stanovništvo. To vrijedi za jasmin, koji se bere u Indiji i prati iz poljoprivrede. Što se tiče đumbira iz Nigerije, on prolazi kroz hladnu ekstrakciju prirodnim postupkom. Na kraju, sandalovina dolazi iz tvrtke u Novoj Kaledoniji koja koristi destilaciju vode za vađenje nafte, promiče lokalno zapošljavanje i sudjeluje u projektima pošumljavanja – javljaju iz Givenchyja.

givenchy-cijela4

Cijene:

L'interdit Eau de Parfum Rouge 35 ml; 521 kn
L'interdit Eau de Parfum Rouge 50 ml; 744 kn
L'interdit Eau de Parfum Rouge 80 ml; 893 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.