Predstavljamo vam serum s 1,5% hijaluronske kiseline – protiv starenja za punoću s najvišom koncentracijom ovog snažnog sastojka dosad unutar L'Oreal Paris serum

loreal revitalift filler serum

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju svaka svoj Revitalift Filler serum s 1,5% hijaluronske kiseline – serum protiv starenja za punoću s najvišom koncentracijom ovog snažnog sastojka dosad unutar L'Oreal Paris seruma - su:

ANDREA SAIK, SAMOBOR

VESNA KRSTINIć VLAH, JURDANI

RENATA SURJAN, STUBIčKE TOPLICE

NATAŠA MIHALIĆ, DUGA RESA

RENATA KROMAR, KARLOVAC

Stanice kože neprekidno stvaraju hijaluronsku kiselinu, ali nakon 25. godine starosti, smanjuje se brzina kojom to čine. Kada dođemo u 30., elastičnost se smanjuje i počinju se javljati prvi znakovi starenja. Sposobnost zadržavanja vlage u koži također se smanjuje, koža gubi prirodnu elastičnost i pojavljuju se linije uzrokovane dehidratacijom. Zahvaljujući tome što je hijaluronska kiselina jedna od molekula koje najlakše podnosimo kada se ubrizga, trend punila s hijaluronskom kiselinom u dermatologiji brzo je postao zlatni standard u vraćanju volumena koži.

loreal revitalift filler serum

Isprva nadahnuta svijetom dermatologije, napredna istraživanja tvrtke L’Oréal objavljena su u renomiranim časopisima. Od tada je istraživanje oblika hijaluronske kiseline, koji najbolje prodiru u kožu nakon lokalne primjene, preraslo u opsesiju L’Oréal Paris laboratorija radi razvoja najučinkovitijeg koncentriranog seruma.

loreal revitalift filler serum

Predstavljamo Revitalift filler serum s 1,5% hijaluronske kiseline – serum protiv starenja za punoću s najvišom koncentracijom ovog snažnog sastojka dosad unutar L'Oreal Paris seruma. U čemu je razlika? U ovoj znanstveno formuliranoj mješavini spajaju se dvije vrste hijaluronske kiseline za dvostruko djelovanje protiv starenja. Makro hijaluronska kiselina pomaže u intenzivnoj hidraciji i postizanju glatke površine kože jer zadržava vodu u količini do 1000 puta većoj od vlastite težine. Istovremeno mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu, čime se postiže dojam punoće iznutra.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.