Nova generacija tekućih i kompaktnih pudera s potpisom Dior - Diorskin Forever -  toliko je elegantna i ekskluzivna da će i sam pogled na ambalažu pretvoriti ritual šminkanja u pravi užitak. Otkrijte luksuzne teksture pudera Dior Forever, pudera koji pomažu da svoje lice ne zagušite ispod maske, već da ga istaknete u njegovom najblistavijem izdanju

dior forever

Za sve ljubiteljice vrhunskih tekućih i kompaktnih pudera, imamo odličnu vijest - Dior je lansirao novu generaciju prozračnih i lakih, ali postojanih pudera koji drže cijeli dan. Puderi Dior Diorskin Forever osim prekrasnih tekstura i postojanosti, ujedno su blagotvorni za kožu pa sa svakim nanošenjem, iz dana u dan, koža postaje blistavija, a ten ujednačen i zdraviji.

Stručnjaci iz Diora ističu - većina žena ima naviku nanositi tekući puder prstima, jer im se tako čini brže i jednostavnije. No, tako samo razmazujemo puder ne dopuštajući mu da u potpunosti prekrije nedostatke. Pomoću spužvice ga detaljnije i lakše nanosimo te tako i produžujemo trajnost proizvoda na licu. Najbolje ga je aplicirati od centra lica prema van, odnosno od nosa prema ušima te prema bradi. Kist je također dobar instrument jer omogućuje reguliranje količine pudera, ovisno o tome koliko detaljno želimo prikriti nedostatke. Nijansa pudera uvijek mora biti što sličnija boji tena, a nju ćete najbolje isprobati na licu ili vratu. Prije nanošenja svakako lice namažite hidratantnom kremom ili make-up bazom.

natalie portman za dior forever
Slavna glumica Natalie Portman zaštitno je lice linije pudera Dior Diorskin Forever.

Cijena Dior Diorskin Forever kompaktni puder: 403 kn
Cijena Dior Diorskin Forever tekući puder: 334 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.