Kao isklesan, muževan i talentiran... I obožavan. Glumac Aaron Taylor-Johnson osvaja i u novoj kampanji Acqua di Giò mirisa. Nismo mogli zamisliti bolje zaštitno lice parfema koji utjelovljuje način razumijevanja muževnosti koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički

armani acqua di gio

Giorgio Armani najavio je novog ambasadora svog legendarnog mirisa Acqua di Giò – britanskoga glumca Aarona Taylora-Johnsona koji će se pojaviti u kampanji koja počinje 16. veljače.

"Acqua di Giò utjelovljuje način razumijevanja muževnosti koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički. Sve su to karakteristike koje Aaron izražava svojom prisutnošću i tjelesnošću. Upravo me ta ravnoteža uma i tijela uvjerila da je on prava osoba koja će predstavljati miris. Aaron ima intenzitet i ljepotu koji su istovremeno samosvjesni i simbol današnjice", rekao je Giorgio Armani.

armani acqua di gio

"Kreativnost, bezvremenska sofisticiranost i besprijekoran ukus samo su neke od bezbroj odlika gospodina Giorgia Armanija. Počašćen sam što sam odabran kao novi ambasador legendarnog mirisa Acqua di Giò. Zapravo, odavno sam obožavatelj Acqua di Giò mirisa zbog njegove čistoće i neopisive svježine. Oduvijek sam osjećao da ima tu nedostižnu kombinaciju muževnosti i ranjivosti – gotovo čarobnu vezu s prirodom i pomlađujućom snagom mora", kaže Aaron Taylor-Johnson.

Aaron Taylor-Johnson višestruko je talentiran glumac. Njegova sposobnost da se neprimjetno poveže s okolinom i emocijama utjelovljuje bit moderne i svjesne muževnosti, vizije koja je duboko u biti mirisa Acqua di Giò. Ostavio je snažan dojam na publiku diljem svijeta u nekoliko nezaboravnih izvedbi. Od filma Nowhere Boy, preko adaptacije stripa Kick-Ass i Kick-Ass 2, filmske adaptacije romana Ana Karenjina, filmova Savages i Godzille pa do najnovijih uloga koje ga tek očekuju – one u Marvelovom filmu Kraven The Hunter te u remakeu Nosferatua Roberta Eggersa.

armani acqua di gio

Prvobitno predstavljen 1996. kao prvi morski miris, Acqua di Giò i danas nastavlja dočaravati vječnu snagu mora i čovjekovu povezanost s prirodom. Novi film kampanje prikazuje Aarona Taylora-Johnsona, karizmatičnu figuru koja personificira Acqua di Giò viziju osjetljive i oslobođene muževnosti, kao muškarca u potpunom skladu s prirodom i morem, koji tu povezanost s okolišem osjeća kao regenerirajuću silu. U 2024. Acqua di Giò Eau de Toilette ulazi u novo poglavlje predstavljajući novog ambasadora, novu kampanju i novu bočicu s mogućnošću nadopune.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.