Tvrtka Beiersdorf predstavila je prvu nevidljivu zaštitu od sunca! NIVEA SUN Invisible Protection sprej

nivea sun invisible protectionNIVEA SUN Invisible Protection sprej jedinstvena je inovacija sa 100% prozirnom i nemasnom formulom koja se trenutno upija i ne ostavlja tragove, a koži pruža pouzdanu vodootpornu zaštitu i dugotrajnu hidrataciju. NIVEA SUN linija od ove je sezone bogatija i za novi dječji losion u praktičnom mini pakiranju te NIVEA Sun Holiday kit.

Pouzdana zaštita od sunca apsolutni je "must" ovog ljeta, a što je zaštita manje primjetna i što se brže upija na koži, to je popularnija. Novi NIVEA SUN Invisible Protection sprej upija se u trenutku i odmah počinje djelovati. Iako je potpuno "nevidljiv", inovativna formula ovog losiona sadrži UVB i UVA filtere koji pružaju jednako učinkovitu zaštitu kao i NIVEA SUN proizvodi bazirani na emulziji.

Prozirni dio moderno dizajnirane, metalik plave bočice na prvi pogled otkriva da je inovativna formula 100 posto bezbojna i nemasna. Posebno dizajnirana pumpica, koja funkcionira i okrenuta naopako, ujednačeno raspršuje sprej sa zaštitnim i hidratantnim sastojcima u fini, vodootporni sloj na površini kože.

Proziran sprej ugodnog je i osvježavajućeg mirisa, lako se razmazuje i upija u samo nekoliko sekundi. Nevidljivi zaštitni sloj ne ostavlja nikakve masne niti ljepljive tragove na koži, a koža je na površini glatka i meka. NIVEA SUN Invisible Protection sprej dostupan je u tri različita zaštitna faktora - niski (SPF 10), srednji (SPF 20) i visoki (SPF 30). Ne sadrži konzervanse ni emulgatore, a njegova podnošljivost za kožu dermatološki je dokazana.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.