U povodu ovogodišnjeg Međunarodnog dana kave, koji se obilježava 1. listopada, Philips Domestic Appliances udružio je snage s domaćom dizajnericom koja stoji iza dobro poznatog brenda Chia Cups Studio kako bi zajedno stvorili unikatan i jedinstven poklon za sve

chia cups studio i philips limitirane salice

Filipa Sorko, dizajnerica koja stoji iza dobro poznatog brenda Chia Cups Studio, osmislila je i kreirala limited edition šalice za espresso koje izgledom i dizajnom nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a sve kako bi ispijanje kave koje je mnogima neizostavan ritual svakoga dana, bilo ljepše i ugodnije. Svaka šalica je ručno rađena i obojena.

chia cups studio i philips limitirane salice

Šalice dolaze u bijeloj boji s neodoljivim zlatnim ručkicama, a krase ih i prepoznatljive točkice koje simboliziraju boje Philipsa, dok nacrtana grančica zapravo predstavlja granu stabla kave s plodovima koji su crvene boje. Zanimljivo je i istaknuti poveznicu koja je dovela do ovog crvenog detalja na šalicama - zrno kave koje se obrađuje i prži te se u konačnici pretvara u napitak, je zapravo sjemenka unutar nacrtanog crvenog ploda koji nalikuje na trešnju.

chia cups studio i philips limitirane salice

Ove preslatke šalice za espresso s hrvatskim potpisom napravljene su za uživanje u malim trenucima, baš kao što je opuštanje uz omiljenu šalicu kave iz Philips aparata. Upravo iz tog razloga limitirane Chia Cups šalice nisu dostupne u slobodnoj prodaji, već se čak dvije šalice za espresso mogu dobiti uz kupnju Philips LatteGo 5400 automatskog aparata za kavu.

chia cups studio i philips limitirane salice

Philips LatteGo 5400 nije bilo kakav aparat za kavu. Riječ je o automatskom aparatu za kavu koji precizno melje svježa zrna kave pomoću 100% keramičkog mlinca i priprema čak do 12 različitih napitaka - kremasti cappuccino, jaki espresso, kratki macchiato, Americano, Café au Lait ili nešto drugo po vlastitim željama i ukusu. Nudi opciju kreiranja do četiri korisnička profila, svaki s mogućnošću potpune personalizacije jačine i količine što omogućuje da svaki član kućanstva pripremi napitak po svom guštu.

chia cups studio i philips limitirane salice

Intenzitet napitka može se pojačati značajkom dodatnog mlaza u programu za prilagodbu, koji dodaje snažnu aromu, ali bez gorčine. Aparat sadrži i inovativni sustav LatteGo za svilenkastu mliječnu pjenu, intuitivni dodirni zaslon u boji za jednostavno korištenje te opciju „Extra shot“ za dodatni ristretto za jaču dozu kofeina.

chia cups studio i philips limitirane salice

Limited edition Philips i Chia Cups šalice za espresso savršen su dodatak onim posebnim momentima u danu kada svatko zaslužuje predah. Ponuda vrijedi do kraja listopada, ili do isteka zaliha, u svim Sancta Domenica poslovnicama, uključujući i web shop.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.