Svi tipovi trepavica podložni su oštećenjima prouzročenim starenjem, ekstenzijama, bojenjem ili podizanjem. Inspiriran znanošću o keratinu, ovaj revolucionarni serum je nastao nakon više od 50 godina Lancômeove stručnosti kad je riječ o trepavicama i inovativnoj formulaciji za njihovo učvršćivanje. Pripremite se za revitalizaciju i očaravajući pogled ispod obrva

lancome cils booster lash serum

Prisutan u svijetu maskare od 1967., Lancôme zna da žene žele što bolji izgled trepavica. Sve više žena koristi ekstenzije trepavica, podiže ih, boji ili čak koristi umjetne trepavice. Ipak, s vremenom ovi postupci – kao i prirodno starenje – ugrožavaju dužinu, debljinu i gustoću trepavica.

lancome cils booster lash serum

Vrijeme je za preokret s revitalizirajućim serumom za trepavice: njegujućom formulom i aminokiselinama za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica. Naše trepavice i kosa su sastavljeni od keratina koji se sastoji od aminokiselina. Inspiriran znanošću keratina za kosu, Lancôme je izabrao četiri aminokiseline koje su prirodno najzastupljenije u keratinu (tj. trepavicama), kako bi razvio snažnu formulu koja se sastoji od: argina, glutaminske kiseline, prolina i serina. Da bi stvorili snažnu, revitalizirajuću njegu trepavica, ekstrakt tigrastae trave je dodan formuli uz hijarulonsku kiselinu. Rezultat je moćna doza koja pruža osjećaj čvršćih i revitaliziranih trepavica.

lancome cils booster lash serum

Novi revitalizirajući serum za trepavice zlatne nijanse dolazi u pakiranju u obliku ampule. Na vrhu je kapa s potpisom Lancôme ruže, gladak, bijeli aplikator grli linije trepavica i omogućuje preciznije nanošenje tako da čak i teško pristupačne trepavice dobivaju intenzivnu dozu jačanja i njege koja im je potrebna.

Proizvod je dostupan u Muller i Douglas poslovnicama.

Cijena:
Lancôme Cils Booster Lash Serum; 352,70 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.