Iako su bore još uvijek glavni znaci prijevremenog starenja kože, neujednačen ten u obliku hiperpigmentacije mnogima predstavlja jednako velik i dosadan problem. Upravo takvima Dermalogica je namijenila revolucionarnu liniju "Derma White TRx"

dermalogica chroma whiteHiperpigmentacija obično nastaje zbog izlaganja UV zraka, hormonalnih faktora i promjena, upotrebe nekih lijekova te kao posljedica zacjeljivanja oštećene kože. Bez obzira čime je potaknuta, manifestira se u obliku smeđih mrlja, zbog čega je ten neujednačen.

Budući da takav ten koži daje stariji izgled na jednaki način na koji to čine i bore, posvjetljivanje postaje jednako važno kao i problem prijevremenog starenja kože.

Tako je Dermalogica, dermokozmetički brand poznat po jedinstvenom i hi-tech pristupu njezi kože, nakon dvije godine istraživanja i 500 isprobanih sastojaka pokrenula liniju posvećenu upravo problemu hiperpigmentacije.

"Chroma White TRx" jedinstveni je sustav koji daje brze rezultate u posvjetljivanju kože i istovremeno joj poboljšava teksturu. Sastojci za posvjetljivanje djeluju sinergijski - od pripreme kože za upijanje tvari, preventivnog djelovanja na pigmentaciju na staničnoj razini do zaštite od vanjskih utjecaja koje potiču hiperpigmentaciju. Rezultat korištenja linije "Chroma White TRx" je prozračan, svijetao ten te zdrava koža poboljšane teksture.

Budući da je ova linija kompleksan sustav za posvjetljivanje kože, nužno je pridržavati se svih koraka njege i zaštite kože (što obavezno uključuje korištenje kreme s SPF 30 faktorom), inače će se problem, hiperpigmentacije prolongirati ili će rezultati u potpunosti izostati.

Budući da se Dermalogica oslanja isključivo na individualni pristup problemu, optimalno rješenje najbolje se pronalazi uz pomoć Dermalogica terapeuta koji će preporučiti optimalnu kombinaciju profesionalnih i maloprodajnih proizvoda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.