Zdravlje i održivost novi su luksuz. Međutim, primer i highlighter više nisu dovoljni za blistav sjaj. Potrebne su snažne aktivne tvari za revitalizaciju naše kože na dubljoj razini. I upravo tu dolazi nova Sophie’s Garden linija za njegu kože

sophies garden novi brend kozmetike

S globalno ekskluzivnim, aktivnim principom - Cell Conductor Complex® - uvodi se nova dimenzija u njezi kože. Najnovija generacija proizvoda za njegu kože može aktivirati energiju stanica za revitalizaciju kože s trajnim učinkom. Inovativni koncept aktivnog sastojka Cell Conductor Complex® pogodan je za sve tipove kože i nudi izvanredne, dugotrajne rezultate.

sophies garden novi brend kozmetike

Cell Conductor Complex® je ekskluzivna i visoko učinkovita anti-age supstanca koja smanjenje procese starenja, odgađa kronološko starenje kože, poboljšava elastičnost kože, resinkronizira kožu i poboljšava njenu otpornost, a pronaći ćete ga u Sophie’s Garden liniji za njegu kože, koja je nedavno predstavljena u prekrasnom Martimexu u Ilici 73.

sophies garden novi brend kozmetike

U kolekciji se nalazi ulje za čišćenje, pjena za čišćenje , serum za lice, emulzija, krema za lice i mnogi drugi proizvodi. Uz odličnu atmosferu, na poznatoj influencerici Lari Vukušić odrađen je skin care tretman i svakome uzvaniku pokazana tekstura svakog proizvoda – malo je reći da su svi bili oduševljeni, kako teksturama tako i pakiranjem samih proizvoda.

sophies garden novi brend kozmetike

Cijelu Sophie’s Garden liniju možete pronaći u Martimex parfumerijama na Britancu, Trgu i u Vlaškoj ili putem webshop@martimex.hr!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.