Hiper-svjež. Hiper-čist. Hiper-gladak. Hyper Real. Predstavljamo najnoviji dodatak M·A·C Hyper Real Radiant Canvas Skincare obitelji - Hyper Real Fresh Canvas luksuzni proizvod za čišćenje lica koji se iz kreme pretvara u pjenu

mac cosmetics hyper real fresh canvas

Kao i svi Hyper Real™ proizvodi za njegu kože, M·A·C Hyper Real™ Fresh Canvas pjenasti čistač izrađen je prema etosu M·A·C-ovog „Skin Artistryja” - umjetnost stvaranja izgleda savršeno njegovane kože lica koja kombinira naše stručno, umjetničko znanje raspoznavanja raznolikosti kože, sa znanošću proizvoda visoke učinkovitosti kako bi stvorili jedinstvenu rutinu koja će ispuniti svačija očekivanja.

mac cosmetics hyper real fresh canvas

Nježni, dekadentni Fresh Canvas pjenasti čistač ima luksuznu teksturu koja se pretvara iz bogate kreme u bujnu, gustu pjenu. "Formula stvara savršenu količinu pjene i klizanja kako bi omogućila mnogo više od čišćenja", kaže Bryan Campbell-Leavitt, potpredsjednik Global Educationa.

mac cosmetics hyper real fresh canvas

Sastoji se od sastojaka koji vole kožu, uključujući ekstrakt japanskog božura, kationsku hijaluronsku kiselinu i 20% glicerin. Dubinski čisti, zaglađuje i pročišćava dok održava vlažnost kože, tako da koža nije suha i ostavlja je uravnoteženom, mekom i podatnom zdravog i čistog sjaja. Bilo da se koristi zajedno s Hyper Real™ Fresh Canvas uljem za čišćenje za dubinsko, ali nježno dvostruko čišćenje ili samostalno za brzo i elegantno uklanjanje šminke, viška masnoće i zagađivača, ujednačava vaš dnevni ritual čišćenja lica.

mac cosmetics hyper real fresh canvas

Proizvod je pakiran u plastičnu tubu koja sadrži 50% PCR. I baš kao i svi drugi proizvodi u ovoj obitelji, koristimo FSC-certificirane kartone koji se mogu reciklirati i odgovoran protokol nabave za naš prepoznatljivi ekstrakt japanskog božura u skladu s popisom sastojaka „M·A·C Conscious Beauty”.

mac cosmetics hyper real fresh canvas

Hyper Real™ Fresh Canvas Cream-To-Foam Cleanser dostupan je od danas u svim zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7), FABUspot parfumerijama te online na fabuspot.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.