TATTOO NANO SHOCK je profesionalna krema za njegu, koja se sastoji od potpuno nove, patentirane formule za njegu tetovirane kože. Hidratantna i hranjiva krema namijenjena je njezi nove tetovaže (preporuča se početak korištenja 3 tjedna nakon tetoviranja), kao i onih starijih

lux factor tattoo nano shock

Lux-Factor TATTOO NANO SHOCK je prvi proizvod s patentiranom formulom, razvijen isključivo za sigurnu i nježnu njegu tetovirane kože. Sinergijski rad kvalitetnih sastojaka štiti nježno i osjetljivo područje, te brine o čistim linijama i jasnim bojama. Patentirana formula sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka, koji njeguje tetovaže svih vrsta i veličina.

Odmah nakon tetoviranja, koža na tom mjestu postaje suha i osjetljiva, javlja se osjećaj svrbeži, koji je sličan sunčevim opekotinama. Ne brinite, to je sasvim normalna faza liječenja i cijeljenja oštećene kože. Ne zaboravite na moguće infekcije i druge komplikacije koje se mogu pojaviti kada rana zacjeljuje, tako da je potrebno na vrijeme osigurati sigurnu i učinkovitu njegu. Osim problema koji se mogu pojaviti zbog infekcije, nepravilno cijeljenje može ostaviti posljedice na samom izgledu tetovaže: blijede boje, mutne ili izbrisane linije koje na kraju dovode do neestetskog izgleda.

Shea maslac, kakao maslac i bademovo ulje prirodni su sastojci, odavno poznati po svojim umirujućim i hidratantnim učincima:

- kožu njeguju i nahrane,
- sprječavaju isušivanje kože,
- smanjuju osjećaj nadraženosti,
- shea maslac je izuzetno učinkovit u regeneraciji stanica kože i djeluje antibakterijsko.
sve to, što je tetoviranoj koži potrebno.

Kremi TATTOO NANO SHOCK je dodan vitamin E, koji ima blagotvoran učinak na kožu, te je posebno učinkovit u kombinaciji sa drugim antioksidansima. Klinički testirana formula obogaćena polidatidom, pruža odlično djelovanje sastojaka u borbi protiv starenja, bora i opuštenosti kože.

Ako koristimo neprimjerne proizvode za njegu tetovirane kože, može se dogoditi da tetovaža izblijedi i izgubi jasnoću, linije izgledaju mutnije i zamagljene, dođe do prekomjernog ljuštenja i pucanja kože, dođe do zbog bakterijske infekcije ili alergijske reakcije.

Profesionalna krema TATTOO NANO SHOCK vrlo je jednostavna za korištenje, lako se nanosi i ostavlja osjećaj ugode na koži. Za njegu svježih tetovaža, preporuča se korištenje kreme 3 tjedna nakon tetoviranja. Nanesite tanak sloj kreme na kožu, te je laganim pokretima, nježno umasirajte barem 2 puta na dan. Za održavanje već postojećih i starih tetovaža, preporučuje se korištenje jednom ili dva puta dnevno.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.