Stručnjaci Laboratorija Vichy otkrili su novu formulu s trostrukim djelovanjem protiv ispadanja kose. Njezini aktivni sastojci koji djeluju na kosu i vlasište te ga stimuliraju nalaze se u ampulama Dercos Aminexil PRO protiv ispadanja kose

vichy dercos aminexil pro

Zašto je važna mikrocirkulacija vlastišta?

Laboratoriji Vichy već se više od 25 godina učinkovito bore protiv ispadanja kose. Došli su do saznanja da je ispadanje kose direktno povezano s mikrocirkulacijom vlasišta, a istovremeno na ispadanje utječu stres, hormonalne promjene i vremenski uvjeti. Do povećanog ispadanja kose dolazi u prijelaznom razdoblju kad je ljudsko tijelo manje otporno. Sada dolazi pionirsko otkriće - nova revolucionarna formula Dercos Aminexil Pro koja pored vidljivo zdravije kose umanjuje i ispadanje kose za čak 72%.

Budući da se u folikulu vlasi odvija mnoštvo sintetičkih aktivnosti i dijeljenje stanica, rast kose ima važne zahtjeve za energijom i hranjivim elementima, a koje može primiti jedino iz krvotoka. Između loše mikrocirkulacije i ispadanja kose je, dakle, uska povezanost jer je kosa jedan od zadnjih organa koji preko krvotoka prima hranjive tvari. Ako je opskrba hranjivim tvarima iz krvotoka loša, kosa postane tanka i s vremenom ispadne.

Stručnjaci Laboratorija Vichy stoga su otkrili novu formulu s trostrukim djelovanjem protiv ispadanja kose. Njezini aktivni sastojci koji djeluju na kosu i vlasište te ga stimuliraju nalaze se u ampulama Dercos Aminexil PRO protiv ispadanja kose.

Kako djeluju ampule?

AMINEXIL - UČVRŠĆUJE KORIJEN KOSE - patentirana molekula protiv ispadanja kose s dokazanom učinkovitošću u usporedbi s placebom vodeća je na ovom području.

SP94 - IZGRAĐUJE I JAČA VLAKNA KOSE - kombinacija je glukoze i vitamina F, najvažnijih hranjivih tvari bulbusa vlasi. Glukoza je izvor energije za rast folikula, a vitamin F osigurava kvalitetu kose te joj pruža vitalnu energiju za rast i opstanak.

ARGANIN - STIMULIRA MIKROCIRKULACIJU - jedna od 20 osnovnih aminokiselina koja je potrebna organizmu za proizvodnju bjelančevina i rast kose.

Aktivni sastojci s pomoću stimulativnog aplikatora s galvaniziranom bijelom broncom ugodno utječu na vlasište i potiču mikrocirkulaciju. Pri tome aplikator ne oštećuje mikrovlakna, a tolerantan je i prema najosjetljivijem vlasištu.

Kako koristiti ampule Aminexil PRO?

Intenzivna terapija: 1 ampula za jednokratnu upotrebu ujutro ili navečer na suho ili mokro vlasište. Održavanje: 3 ampule za jednokratnu upotrebu na tjedan. Trajanje terapije (liječenje ili održavanje): 6 tjedana (2 pakiranja).

Uz Aminexil Pro stručnjaci Laboratorija Vichy preporučuju i redovitu upotrebu revitalizirajućeg Dercos energetskog šampona s aktivnim sastojkom Aminexil protiv ispadanja za jaču i podatniju kosu.

Cijena 18 ampula u paketu: 352 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.