La Roche-Posay predstavlja jedinstveni obnavljajući serum s visokom koncentracijom čistog vitamina C: serum Pure Vitamin C10, inovativnu formula usmjerenu na borbu protiv znakova starenja – bilo da su oni posljedica staranja kože ili izvanjskih utjecaja poput stresa i zagađenja

la roche posay vitamin C

Jeste li znali da je, kada govorimo o koži lica, gubitak sjaja i blistavosti druga najveća briga žena u mnogim zemljama? Procijenjeno je da ti čimbenici zabrinjavaju čak 384 milijuna žena diljem svijeta, a njihovo pogoršanje često primjećuju usporedno sa starenjem. Istovremeno, vitamin C jedan je od najznačajnijih antioksidansa u koži, koji joj pomaže održati svježinu, a jednako je važan i za funkcioniranje cijelog organizma. Međutim, jeste li znali da ljudska bića ne mogu prirodno sintetizirati ovu molekulu, već organizam i koža ovise o vanjskim dodacima? Upravo zato se La Roche-Posay ove sezone okreće jednoj od najmoćnijih molekula protiv starenja i "zvijezdi u usponu" industrije kozmetičkih proizvoda, predstavljajući još jednu inovaciju iz svojeg laboratorija: serum Pure Vitamin C10!

la roche posay vitamin C

Pure Vitamin C10 novi je obnavljajući serum protiv bora, koji sadrži čisti vitamin C i pomaže u vraćanju potpunog sjaja kože – i to one najosjetljivije! Ovaj proizvod sada je vaš glavni saveznik u borbi protiv bora, gubitka sjaja i neujednačene teksture kože; ona trenutno postaje mekša, hidratizirana i sjajna, a tanke su linije vidljivo smanjene. Vaša koža je transformirana, a njezina tekstura i ten izgledaju glađe i ujednačenije, kako bi dosegla svoj puni sjaj.

la roche posay vitamin C

Osim vitamina C, koji ima važnu ulogu u zadržavanju vlage i povećanju blistavosti, aktivna i optimalna koncentracija sastojaka u serumu Pure Vitamin C10 uključuje salicilnu kiselinu koja potiče uklanjanje mrtvih stanica i neurosensin koji umiruje kožu. Nakon testiranja proizvoda čak 71% ispitanika smatra da su se tanke linije smanjile i da im je ton kože blistaviji, 84% ističe da proizvod koži pruža zdravi sjaj, a 87% njih smatra da je tekstura kože mekanija.

Više informacija pronađite na laroche-posay.com.hr.

Cijena: La Roche-Posay Pure Vitamin C10, 260 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.