In Love With You i Stronger With You Intensely, jedinstven i suvremen mirisni duet, priziva intenzivnu i apsolutnu ljubav, odražavajući neodoljiv životni stil koji odiše modernošću i prirodnošću. Baš poput zaljubljenog para, ovi se mirisi međusobno privlače i povezuju nevidljivim nitima

emporio armani mirisi

Potraživši nadahnuće u svim dijelovima svijeta, Giorgio Armani je 1998. kreirao prve mirise za Emporio Armani s modernim, multikulturalnim prizvukom. U 2017. lansiran je mirisni duet Because It’s You za žene i Stronger With You za muškarce kako bi prenio poruku ljubavi i započeo dijalog pretočen u seriju video uradaka naslovljenih Together Stronger. Matilda Lutz kao Laura i James Jagger kao Paul glume mladi par koji zaigrano propituje svoju ljubav, s mirisima kao vjernim pratiocima u svim avanturama. U drugoj sezoni, predstavljenoj 2018., Laura i Paul neustrašivo pokazuju snagu svoje ljubavi u svim životnim trenucima. Priča se nastavlja 2019. uz dva nova mirisa: ženstveni In Love With You te nešto intenzivniju verziju muževnog mirisa Stronger With You Intensely.

emporio armani mirisi

In Love With You kreirala je Anne Flipo kao sasvim novi ženski miris. Senzualan, ženstven i odvažan, temelji se na neuobičajenoj kombinaciji mirisnih sirovina: sočna višnja, iznimno ženstveni apsolut jasmina sambaca prožet akordima jantara i ruma, koji naglašavaju eleganciju te mu daju neočekivanu i urbanu notu.

emporio armani mirisi

Stronger With You Intensely kreirao je Cécile Matton kao upečatljivo muževan, vibrantan i odvažan miris. Gornje note esencije ružičastog papra stapaju se s esencijom vanilije i drvenastim baznim notama jantara kao intenzivnija interpretacija originala, čiju samopouzdanu eleganciju i mladenačku bezbrižnost prenose note lavande i kadulje u samom srcu mirisa. Bočice su iste kao i njihovo originalno izdanje iz 2017., no mirise krasi raskošnija boja. Šampanj ružičasta nijansa utjelovljuje suvremeni šarm mirisa In love With You, dok boja dugo odležanog konjaka savršeno odražava intenzivnu dubinu mirisa Stronger With You Intensely.

emporio armani mirisi

Cijene:
EA In Love With You EDP V30ML; 404 kn
EA In Love With You EDP V50ML; 584 kn
EA In Love With You EDP V100ML; 803 kn

EA Stronger With You Intensely EDP V30ML; 427 kn
EA Stronger With You Intensely EDP V50ML; 522 kn
EA Stronger With You Intensely EDP V100ML; 714 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.