Bogata gel hidratacijska krema, Kiehl's Super Multi-Corrective Soft Cream djeluje na sedam znakova vidljivog starenja masne i mješovite kože, što je čini savršenom opcijom za mlađu kožu, kao i za početak uvođenja rutine protiv znakova starenja kože

kiehls super multi corrective soft cream

Iako mlađa koža možda ne pokazuje značajne znakove starenja kože, degradacija kolagena može započeti već u dobi od 20 godina, pri čemu se kod masne kože jače vide znakovi gubitka kolagena, što uključuje vidljive pore, sitne bore i neujednačenu cjelokupnu teksturu. 

kiehls super multi corrective soft cream

Super Multi-Corrective Soft Cream vidljivo učvršćuje i popunjuje kožu, istovremeno smanjuje pojavu bora, pojačava sjaj i poboljšava elastičnost kože kako bi se stvorila glatkija tekstura i ujednačeniji ton. Umirujuće, lagane teksture koja se trenutno upija u kožu i tako pomaže popraviti i nadoknaditi kolagen i obnoviti temelj kože uz osvježavajuć i nemastan osjećaj te uz 96% koji se slažu da su vidljivi rezultati protiv znakova starenja kože, sa završnim slojem bez sjaja.

kiehls super multi corrective soft cream

Ključni sastojci omogućuju dvostruku potporu kolagenu, između ostalog ProxylaneGX, višestruko patentirani sastojak koji je klinički ispitan za bolji osjećaj čvrstoće, elastičnosti i vidljivo poboljšavanje kontura lica. Adenozin, koji umiruje kožu i smanjuje vidljivost bora, i novi supersastojak Capryloyl Glycine, koji aktivno smanjuje višak sebuma kako koža ne bi izgledala sjajno.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.