Super dugotrajni Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer tekući ruž za usne s moringa maslacem idealan je saveznik dugog dana jer će sigurno preživjeti bilo koju životnu situaciju, i traje na usnama do 12 sati

catrice darivanje

Pet čitateljica koje osvajaju svaka po 2  Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer ruža,  čija tekuća tekstura stvara ugodan i lagan osjećaj na usnama i traje do 12 sati, su:

LJUBA ALILOVIć, SESVETSKI KRALJEVEC ZAGREB

ANA KOPčIć, VINKOVCI

ANDREA EVIć, BILJE

MAGDALENA GLAVAN, ZAGREB

ANDREA ŠTULEC, POžEGA

Ljubiteljicama ruža za usne posebno je važno da proizvod koji odaberu može podnijeti bilo koju situaciju, od nježnih poljubacao do broka ili puhanja nosa. Bez obzira na to je li riječ o jarko crvenoj, cool nude ili nježnoj ružičastoj boji – ruž je neophodan za sjajan izgled. Novi CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer tekući ruž savršen je pratilac za svaki dan ili posebne prigode jer jedinstvenom non-transfer formulom ostavlja naglasak na usnama i apsolutni je must-have svake kolekcije ruževa.

catrice darivanje

Matt Pro Ink Non-Transfer tekući ruž za usne traje i traje – do 12 sati! Novi, super dugotrajni Matt Pro Ink tekući ruž za usne s moringa maslacem idealan je saveznik dugog dana, jer će sigurno preživjeti bilo koju životnu situaciju, bez obzira na sastanak, vrijeme ručka ili trening joge. Njegova tekuća tekstura stvara ugodan i lagan osjećaj na usnama. Brzo se suši i ostavlja iza sebe glatki, mat završetak. Tekući ruž koji ne ostavlja traga dostupan je u ukupno deset boja: od nude do klasičnih crvenih nijansi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.